Imagini adorabile cu fiul lui Lili Sandu. Cu cine seamănă Thomas Jay

Thomas Jay, fiul lui Lili Sandu, a împlinit în luna august un an, iar asemănarea cu tatăl său, Silviu Țolu, este izbitoare!

Imagini adorabile cu fiul lui Lili Sandu. Cu cine seamănă Thomas Jay

Lili Sandu și partenerul ei, Silviu Țolu, formează unul dintre cele mai longevive cupluri de vedete din showbiz-ul autohton. Cei doi au devenit părinți pentru prima dată în luna august a anului 2020.

Spre bucuria publicului, celebrul cuplu a împărtășit întotdeauna imagini cu fiul lor pe rețelele sociale. Așa cum mulți au observat deja, Thomas Jay seamănă leit cu tatăl său, Silviu Țolu. Chiar și Lili Sandu a mărturisit acest lucru pe contul său de Instagram. „Hai că m-am liniștit. TJ are și din trăsăturile mele!”, a glumit Lili.

Lili Sandu și Silviu Țolu, partenerul ei, împărtășesc destul de des cu fanii de pe Instagram imagini cu fiul lor, Thomas Jay.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

O postare distribuită de L I L I S A N D U (@lilisandu_official)

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Silviu Tolu (@silviu.tolu)

Actrița a răspuns recent pe Instagram, în cadrul unei sesiuni de întrebări, la mai multe curiozități venite din partea urmăritorilor ei. Vedeta a fost întrebată de o persoană ce anume a ales de pe tavă fiul lor, Thomas Jay Cristian, la tăierea moțului. Conform tradiției, atunci când copilul împlinește un an, i se taie moțul. Cu ocazia asta, Lili Sandu a dezvăluit că în ciuda faptului că știe că așa este obiceiul, a ales să nu țină cont și a explicat și motivul.

„Noi nu i-am tăiat moț, turtă sau să aleagă de pe tăviță. Știm că acesta este obiceiul, dar noi nu prea suntem cu astfel de practici”, a spus Lili Sandu.

Într-un interviu pentru cancan.ro, Lili Sandu și Silviu Țolu au povestit că fiul lor, Thomas Jay Cristian, le-a schimbat complet viața, inclusiv relația de cuplu.

„Nu mai avem același program, intervin alte responsabilități de fiecare parte”, a declarat Silviu. „Tot ce facem îl are pe el în prim-plan acum. Nu mai suntem noi… noi eram genul care ne luam bagajele și plecam”, a completat Lili.

Cei doi au vorbit și despre posibilitatea de a deveni din nou părinți, mărturisind că și-ar dori ca în viitor să își mărească familia.

„Sincer, la cât de bine m-am simțit în timpul sarcinii și la cât de ușor m-am recuperat, clar aș mai vrea să mai avem copii, doar că mai sunt și alți factori de care trebuie să ținem cont. Plus că e foarte dificil cu un copil mic. Încă ne confruntăm cu mici probleme”, a declarat Lili Sandu pentru aceeași sursă.

Citește și:
Lia Bucuria: Imaginea cu fiica Danei Rogoz care a adunat sute de mii de like-uri în social media

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people