Dani Oțil, replici ironice la adresa Lidiei Buble. Ce a răspuns artista: „În locul tău nu aș zice nimic”

Dani Oțil și Lidia Buble au avut un schimb de replici ironice în direct.

Dani Oțil, replici ironice la adresa Lidiei Buble. Ce a răspuns artista: „În locul tău nu aș zice nimic”

Dani Oțil și Lidia Buble se cunosc de ceva ani și pot spune că au o relație de prietenie destul de bună. Fosta iubită a luiRăzvan Simiona fost invitată în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, alături de sora ei, Estera, cu care a format o echipă pe cinste în cadrul show-ului Asia Express.

Ce replică i-a dat Lidia Buble lui Dani Oțil

Dani Oțila avut o replică ironică la adresa artistei chiar de față cu Răzvan Simion, fostul ei iubit, cu privire la aspectul ei fizic. Răspunsul din partea cântăreței nu a întârziat să apară, care i-a spus:

„Lasă, Dani, că nasul ăsta nu e degeaba, ți-am mai zis. Este o binecuvântare, eu mă mândresc cu el. Oricum, în locul tău nu aș zice nimic că nici tu nu-l ai mic”, este replica Lidiei Buble la ironia lui Dani Oțil.

De asemenea, fanii au observat că artista a slăbit considerabil în ultima perioadă.Lidia Bublea explicat că a fost foarte răcită în ultimele săptămâni, iar din cauza stării de sănătate a ajuns să piardă mai multe kilograme. Deși nu s-a simțit foarte bine, vedeta a venit la emisiune cu forțe proaspete și le-a promis fanilor că își va reveni, fără să își facă griji.

„Da, am cam slăbit. Sunt o scândură, dar na, am fost răcită destul de tare, vreo două săptămâni. (…) Îmi revin eu, nu vă faceți griji”, a mai spus artista la „Neatza cu Răzvan și Dani.”

Lidia Buble și Estera au concurat una împotriva celeilalte într-un joc de hockey de masă, organizat de echipa de la „Neatza cu Răzvan și Dani.” Miza jocului a fost în temă cu sărbătorile, câștigătoarea bucurându-se de niște iepuri delicioși de ciocolată. După un scor strâns, sora cântăreței a ieșit învingătoare și a spus că abia așteaptă să ducă premiul cel mare copiilor.

Citește și:
Cezar Ouatu, declarații neașteptate despre despărțirea de soprana Angela Gheorghiu

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people