Lidia Buble, pregătită să devină mamă? Declarațiile surprinzătoare ale artistei: „Este normal”

Lidia Buble a declarat într-un interviu că își dorește un copil, însă va lăsa viața să o surprindă.

Lidia Buble, pregătită să devină mamă? Declarațiile surprinzătoare ale artistei: „Este normal”

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc, care a revenit în atenția publicului după o pauză de câteva săptămâni de pe rețelele de socializare. Cântăreața și-a făcut apariția pentru prima dată la Radio ZU, unde și-a promovat și cea mai recentă piesă, „Draga mea”. Dincolo de succesul muzical, Lidia a impresionat și cu o schimbare inedită de look, care i se potrivește de minune.

Lidia Buble își dorește un copil

Într-un interviu acordat pentru Click!, Lidia Buble a vorbit despre planurile sale profesionale, dar și despre relație pe care o are cu familia. În plus, vedeta a făcut și o dezvăluire despre întemeierea proprii familii, artista dorindu-și să se vadă în rolul de mamă. Întrebată dacă își dorește să aibă un copil în următoarea perioadă, cântăreața a precizat că își dorește mult o familie.

„Oricine își dorește o familie, copii, tot ce este normal pe lumea asta. Eu las viața să mă surprindă plăcut, atunci când va fi cazul.”, a spus Lidia Buble.

Totodată, cântăreața a mărturisit că are o relație deosebită cu părinții ei și vorbesc zilnic la telefon. Cum distanța îi împiedică să se vadă mai des, vedeta găsește alte metode prin care să îi țină la curent cu tot ce se întâmplă.

„Relația cu părinții mei este una foarte strânsă și deosebită. Nu există zi în care să nu vorbim la telefon. Ei sunt sursa mea de energie. Atât timp cât ei sunt bine, eu sunt liniștită și fericită.”, a spus spus vedeta.

Artista a spus adevărul din spatele piesei „Draga mea”

De la întoarcerea ei în lumina reflectoarelor, Lidia a dat lovitura cu piesa „Draga mea”, al cărei mesaj este cât se poate de profund și emoționant. Artista a mărturisit că piesa a fost compusă în urmă cu doi ani, însă abia acum a simțit că este timpul să o lanseze. Cât despre sursa de inspirație, vedeta a precizat doar că este un îndemn la adresa inimii să rămână tot timpul deschisă, chiar și dacă a trecut prin suferință.

Lidia Buble a uimit și cu schimbarea spectaculoasă de look. Dacă vedeta și-a obișnuit fanii în trecut cu tunsoarea scurtă și buclele blonde, acum vedeta s-a vopsit șaten închis. Lidia a spus că alegerea ei a venit la momentul oportun, fiind o artistă cameleonică și care adoră schimbările spectaculoase.

„Sunt o artistă complexă, cameleonică, îmi place să-mi schimb stilul, ori de care ori simt nevoia. Sunt mereu pregătită pentru provocări și îmi doresc să mă schimb atunci când simt nevoia. Nu sunt o persoană care se atașează de o singură culoare a părului, ci una care poate mâine are chef să se facă verde în cap și chiar acționează în adevăratul sens al cuvântului.”, a menționat cântăreața.

Citește și:
Lavinia Pîrva, prima reacție după ce Ștefan Bănică și Irina Fodor au fost fotografiați la casa artistului

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people