Lidia Buble dezvăluie motivele pentru care a luat o pauză de la rețelele de socializare: „Mă simțeam foarte obosită”

Lidia Buble a vorbit despre motivele pentru care a decis să facă o pauză de la rețelele de socializare.

Lidia Buble dezvăluie motivele pentru care a luat o pauză de la rețelele de socializare: "Mă simțeam foarte obosită"

În urmă cu două săptămâni, fanii Lidiei Buble au fost surprinși, dar și îngrijorați atunci când au observat că artista și-a șters toate imaginile de pe contul personal de Instagram, iar fotografia de profil a fost înlocuită cu un fundal complet negru, cei mai mulți gândindu-se că ar trece printr-un moment dificil. 

La acea vreme, Lidia Buble nu a făcut declarații cu privire la motivul din spatele alegerii de a lipsi de pe rețelele de socializare. Însă, artista a fost invitată recent la Morning ZU, acolo unde a cântat noua ei piesă, „Draga mea.” Cântăreața a vorbit în cadrul matinalului despre perioada în care nu a fost activă în mediul online. De asemenea, Lidia Buble a surprins și cu o schimbare neașteptată de look. Ea a renunțat la părul blond, iar acum este vopsită într-o nuanță închisă de șaten.

„Un milion și aproape jumătate de prieteni care mă urmăresc pe Instagram și le mulțumesc foarte mult că sunt acolo. E adevărat că am lipsit două sau trei săptămâni. Contul nu a fost spart. Am făcut o cură de detoxifiere de tot ce înseamnă rețelele de socializare, am simțit nevoia. Am șters tot și pentru că mi-am făcut schimbarea asta de look, nu mă mai regăseam în fata aceea blondă și am vrut să fac o schimbare, cred că mi-a fost de fapt dor de Lidiuța de acum aproape zece ani.”

Artista a recunoscut faptul că se simțea obosită și își dorea să facă o pauză de la social media.

„M-au întrebat și frații mei: „Ce ai cu noi?” Nu e nimic personal, am vrut să dau unfollow la toată lumea! Pe cine aș fi vrut eu să urmăresc nu are Instagram. E un om fain și simplu. Recunosc că mă cam mâncau mâinile din când în când să postez. În primele două zile tot îmi venea să intru, dar stai că, de fapt, nu am voie. Mi-am impus eu. Mă simțeam foarte obosită, foarte încărcată și le-am spus celor cu care lucrez, din echipa mea, că simt nevoia să schimb ceva, vreau să fac ceva. Nu s-a întâmplat nicio tragedie, sunt sănătoasă, sunt mai vioaie și mai plină de viață ca niciodată! (…) Am stat în casă, m-am uitat la seriale, am ascultat muzică, am gătit”, a adăugat Lidia Buble la Morning ZU.

Citește și:
Dan Bordeianu și Adela Popescu, împreună în același platou de televiziune! Reacția foștilor iubiți

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people