Lidia Buble, adevărul despre viața ei amoroasă! Reacția lui Răzvan Simion la apariția vedetei în emisiunea sa

Lidia Buble a apărut în emisiunea fostului ei iubit, Răzvan Simion. Vedeta a vorbit despre ultima sa piesă, dar și despre viața amoroasă.

Lidia Buble, adevărul despre viața ei amoroasă! Reacția lui Răzvan Simion la apariția vedetei în emisiunea sa

Lidia Buble a revenit în atenția publicului, după o pauză de două săptămâni care i-a îngrijorat pe fani. După ce a apărut prima dată la Radio Zu pentru a-și promova noua piesă, artista a ajuns și în emisiunea fostului iubit, Răzvan Simion. Cântăreața a uimit și cu o schimbare radicală de look. Dacă fanii erau obișnuiți cu buclele blonde, în stil retro, acum Lidia Buble arată complet diferit.

Lidia Buble a vorbit despre schimbări și viața amoroasă

Schimbarea a fost observată și de prezentatorii de la matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani' de la Antena 1. Artista a mărturisit că avea de gând să își facă această schimbare de look de mult timp, însă nu avusese curaj până acum.

„Mă gândeam de un an de zile să facă schimbarea asta de look, dar probabil că nu am avut curajul. Mi-am deschis Instagramul, dar am lipsit două săptămâni. Mi-a zis cineva că atunci când merg la TV parcă mă spovedesc”, a spus vedeta.

De asemenea, Lidia a vorbit și despre viața ei amoroasă. Dani Oțil a profitat de ocazie pentru a afla mai multe detalii despre vedetă, încercând să afle dacă are sau nu pe cineva în acest moment. Totodată, prezentatorul TV a specificat că el și vedeta se cunosc de foarte mult timp, motiv pentru care își permit să glumească mai mult.

„Nu mai am voie să fac glume fizice cu tine de la gluma cu nasul. Au sărit toți oamenii. Oamenii nu înțeleg că ne permitem, că suntem oarecum din familie. (…) Acum arăți mai normală la cap, adică de încredere. Înainte erai prea star așa. (…) Poate vrea să ne dea vreo veste Lidia și nu știm. (…) Pot să pun o întrebare așa… tip Măruță?”, a spus Dani Oțil.

După relația cu Răzvan Simion, Lidia Buble a fost văzută în repetate rânduri cu actorul cubanez Harlys Beccera, însă povestea lor de dragoste s-a încheiat după doar câteva luni. Recent, vedeta a fost vîzută alături de Horațiu Nicolau, un om de afaceri în vârstă de 60 de ani. Curios de ce se mai întâmplă în viața ei, Dani Oțil a trecut-o pe artistă printr-un mic interogatoriu.

Dani Oțil: Locuiești la casă sau la bloc?

Lidia Buble: Într-un penthouse.

Dani Oțil: Nu trebuie să mă enervezi cu răspunsurile. Era suficient să zici la bloc. Câte persoane sunt la întreținere, la avizier?

Lidia Buble: Acum că vine și Bubli… va fi una în plus. O să mă duc să-l iau de la mami.

Dani Oțil: Mă roade, mă! Dacă te uiți pe sârmă, la rufe, vezi numai ciorapii tăi?

Lidia Buble: Da, chiar da!

Dani Oțil: Dar în paharul cu periuțe?

Lidia Buble: Sunt două. Una pentru gutieră și una a mea

Dani Oțil: Dar ieri, de 8 Martie, te-ai împiedicat și tu de un buchet de flori?

Lidia Buble: Cadoul de 8 Martie a venit mult mai devreme. Ieri am primit flori de la antrenorul meu de la sală, cum de altfel au primit toate fetele de acolo.

Dani Oțil: Dar când e seară… ai pe cine să trimiți să ducă gunoiul?

Lidia Buble: Dragă, eu duc și gunoiul, fac și curățenie în casă, mai nou am și o pasiune pentru bucătărie.

Dani Oțil: Nu, că a venit să ne încurce!

Lidia Buble: Tu vrei să mă prinzi și nu ai cum!

Dani Oțil: Nu vreau să te prind. Eu vreau să îmi dai ceva. Nu mai văd un ziar, o aia… Cubanezul frumușel, care am crezut că eu sunt cel mai frumos bărbat cu barbă din România. A venit, a plecat, unde o fi, o fi altul, cine o plăti întreținerea? Când intri în baie, capacul de la toaletă este tot timpul jos sau și ridicat?

Lidia Buble: E cum îl las eu de fiecare dată!

Cum a reacționat Răzvan Simion

În urma discuției lor, Lidia Buble a ținut să îi mulțumească Addei, care i-a scris piesa „Draga mea”. În acest timp, Răzvan Simion a intervenit printr-o reacție neașteptată. Cu toate că nu mai formează un cuplu, prezentatorul de la Neatza și artista colaborează pe plan profesional. Răzvan este managerul cântăreței și formează o echipă pe cinste. Astfel, prezentatorul TV s-a simțit neglijat când a venit partea mulțumirilor.

„Dar lui amărâtul ăla de Rizea de ce nu îi mulțumești? Eu am stat cu el pe telefon, ne-am emoționat și ele culeg laurii. Repet, eu stau cu ăla pe telefon ne facem planul”, a spus Răzvan.

Citește și:
Alec Baldwin, noi declarații despre procesul în care este implicat pentru moartea colegei sale, Halyna Hutchins

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people