Dezvăluirea făcută de Giulia Anghelescu după 10 ani de căsnicie cu soțul ei, Vlad Huidu

Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton.

Dezvăluirea făcută de Giulia Anghelescu după 10 ani de căsnicie cu soțul ei, Vlad Huidu

Giulia Anghelescu formează de mai mulți ani un cuplu cu Vlad Huidu. S-au căsătorit în 2012 și au împreună doi copii. 

Într-un interviu pentru ego.ro, Giulia Anghelescu a vorbit despre căsnicia ei de lungă durată. Cei doi au întâmpinat pe parcursul relației lor mai multe momente dificile, însă au reușit să le depășească. Întrebată care dintre ei a tras mai mult pentru relația lor și care nu a dorit să renunțe la celălalt, artista a avut un răspuns surprinzător: „Eu. Încă aștept să îmi facă soțul statuie.”

Giulia Anghelescu a povestit cu mai multe ocazii faptul că în timpul pandemiei, ea și soțul ei au reușit să se redescopere și să afle multe lucruri unul despre celălalt. În același interviu, cântăreața a punctat faptul că familia ei contează foarte mult. 

„Da, pandemia ne-a învățat care sunt lucrurile cu adevărat importante. Acum programul mi-l fac în funcție de familia mea și de cei dragi. Consider că am pierdut destul timp pe care aș fi putut să îl petrec cu cei mici sau cu soțul în trecut și nu mai am de gând să fac aceleași greșeli.”

În ceea ce îi privește pe cei doi copii, Giulia a povestit că sunt atașați de ea, iar asta pentru că artista a fost plecată multă vreme, având de mulți ani o carieră în lumina reflectoarelor. 

„De fapt ambii copii sunt foarte atașați de mine pentru că au petrecut destul de mult timp fără mine când eram mai mereu plecată. Antonia iubește activitățile noastre ca fetele dar și momentele în care stă cu Vlad și el îi face toate poftele. Mika e clar băiatul mamei și și-ar dori să stăm continuu împreună însă împărtășește cu tatăl lui pasiunea pentru gadget-uri”, a adăugat Giulia Anghelescu pentru ego.ro. 

Citește și:
Cum a cerut-o Cătălin Rizea pe Adda în căsătorie: „Stătea pe gânduri'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people