Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au plecat în vacanță, cu puțin timp înainte de a deveni părinți

Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, au plecat într-o vacanță, cu puțin timp înainte de a deveni părinți pentru prima dată.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au plecat în vacanță, cu puțin timp înainte de a deveni părinți

Dani Oțil și partenera lui, Gabriela Prisăcariu, vor deveni în curând părinți pentru prima oară. Pe lângă pregătirile pe care le fac pentru momentul în care va veni pe lume copilul lor, cei doi au decis să se bucure câteva zile de relaxare, așa că au plecat într-o vacanță. 

Dacă acum câteva luni Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu plecau în Maldive și Dubai, acum cei doi au ales să meargă să se relaxeze la munte în România. Cei doi au împărtășit și câteva imagini din această escapadă cu fanii lor de pe rețelele de socializare. „Cand zâmbesc si casele… E bine”, a scris prezentatorul matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani” pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de dani otil (@daniotil)

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni în curând părinți. Partenera prezentatorul TV este însărcinată în luna a opta, iar cei doi vor avea un băiețel. 

Dani Oțil a cerut-o în căsătorie pe partenera lui la începutul anului 2020, în timpul unei vacanțe pe care au petrecut-o în Mexic, cu puțin timp înainte de izbucnirea pandemiei. Cei doi s-au căsătorit pe 15 mai. Au avut parte de o petrecere restrânsă la restaurantul pe care prezentatorul TV îl deține în București, iar printre invitați s-au numărat Răzvan Simion, chef Nicolai Tand, care a și gătit preparatele de la eveniment, Ramona Olaru, Florin Ristei și partenera lui, Naomi Hedman, Mihai Bobonete și soția lui, precum și nașii Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu.

Gabriela Prisăcariu, fosta câștigătoare a show-ului Supermodels by Cătălin Botezatu, formează cu Dani Oțil unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz. Cei doi au preferat inițial să își trăiască povestea de dragoste departe de ochii publicului, însă ulterior au început să se afișeze împreună.

Citește și:
Mesajul transmis de Andra la aniversarea a 13 ani de căsătorie cu Cătălin Măruță

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people