Anunțul făcut de Andreea Bălan despre divorțul de George Burcea: „Până la urmă s-a terminat”

Andreea Bălan a dezvăluit că procesul de divorț dintre ea și fostul ei soț, George Burcea, s-a terminat.  

Anunțul făcut de Andreea Bălan despre divorțul de George Burcea: "Până la urmă s-a terminat"

Procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea s-a terminat. Cei doi s-au căsătorit pe 15 septembrie 2019, însă la începutul anului 2020 s-au despărțit. Cântăreața a confirmat la vremea respectivă informația prin intermediul unui mesaj publicat pe rețelele de socializare, după ce în presă apăruse la vremea respectivă mai multe zvonuri despre o posibilă separare. Au împreună două fete, pe Ella și pe Clara.

Relația dintre Andreea Bălan și George Burcea a fost intens mediatizată de-a lungul timpului și s-a sfârșit printr-un lung proces de divorț. Artista a fost invitată în podcast-ul lui Damian Drăghici și a vorbit despre despărțirea de fostul ei soț. Cântăreața a recunoscut că ideea de a face nuntă i-a venit după ce a suferit în luna martie a anului 2019 un stop cardio-respirator în timpul nașterii fiicei sale. Întrebată dacă l-a iertat pe tatăl fiicelor sale, Andreea Bălan a răspuns că da, l-a iertat. 

„Da, a fost greu, dificil, a trebuit să trec și eu prin niște introspecție cu mine. Ne-am căsătorit după stopul cardiac. Nu-mi doream să fac nuntă. Nunta, pur și simplu, mi-a venit după ce m-am trezit din acea comă. Mi-a venit ideea să fac nunta și să refac trupa Andre. Cred că s-a întâmplat ceva atunci. Am stat în comă câteva ore. L-am sunat și zic: „Vezi că facem nuntă.” Și am făcut nuntă la șase luni. Am fost patru luni și după aia am băgat actele de divorț. De fapt, nunta nu își mai avea rostul, dar așa am simțit și mă bucur până la urmă.”

În ceea ce privește procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea, artista a dezvăluit că s-a terminat și că este important ca fiecare dintre ei să se preocupe cum poate de creșterea celor două fete. 

„S-a terminat, iar acum așteptăm. Divorțul practic s-a terminat, e vorba doar de o chestie de redactare. Oricum sunt învingătoare (n.r întrebată dacă a ieșit ea învingătoare) pentru că am aceste două fetițe extraordinare și indiferent de ce scrie în hârtia aia, că ok culpa mea, culpa lui, culpa comună, până la urmă s-a terminat. Asta e important. Fiecare își vede de viață separat și trebuie să avem grijă de acești copii minunați, fiecare cum poate, evident”, a declarat Andreea Bălan în podcast-ul lui Damian Drăghici. 


La câteva luni de la anunțarea despărțirii, atât Andreea Bălan cât și George Burcea au început alte relații, artista formând un cuplu cu Tiberiu Argint (relație care s-a destrămat între timp), iar actorul având-o alături pe Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o în cadrul emisiunii „Ferma. Orășeni vs săteni” difuzată de PRO TV.

Citește și:
Modul inedit în care Cabral s-a revanșat față de soția lui pentru că a ignorat Valentines Day

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people