Cine este femeia care a flirtat cu Brad Pitt la Oscar?

Femeia care a flirtat cu Brad Pitt la Oscar are 73 de ani și este prima coreeană care a câștigat vreodată un trofeu al Academiei de Film pentru actorie.

Cine este femeia care a flirtat cu Brad Pitt la Oscar?

Youn Yuh-jung a flirtat cu Brad Pitt la decernarea premiilor Oscar. Actrița în vârstă de 73 de ani a devenit azi noapte prima coreeană care a câștigat un trofeu al Academiei Americane de Film pentru actorie, la cea de-a 93-a ediție a premiilor, care s-a ținut în Los Angeles, cu măsuri restrictive pentru protecția celor implicați.

Femeia care a flirtat cu Brad Pitt și-a primit trofeul chiar de la actorul în vârstă de 57 de ani, pentru rolul său din filmul Minari, care spune povestea unei familii de migranți care încearcă să își facă o viață decentă în Statele Unite. Culegându-și premiul, aceasta a glumit la adresa sex-symbol-ului de la Hollywood: „Oh, domnule Pitt, în cele din urmă îmi pare bine să te întâlnesc… Unde erai în timp ce noi filmam în Tulsa? (…) Oricum, îmi pare bine să te cunosc”, a spus aceasta zâmbind. Asta pentru că pelicula Minari a fost și produsă de compania de producție a lui Pitt, Plan B.

Youn Yuh-jung, femeia care a flirtat cu Brad Pitt, a câștigat trofeul în fața unei selecții impresionante de nominalizate: Maria Bakalova din Borat Subsequent Moviefilm, Glenn Close în Hillbilly Elegy, Olivia Colman din The Father, și Amanda Seyfried, nominalizată pentru Mank. Însă aceasta le-a transmis tuturor celorlalte actrițe că sunt toate câștigătoare.

„Cum pot să câștig în fața lui Glenn Close? Am văzut-o în atâtea roluri (…) Astă seară sunt aici, și poate că este pentru că am avut ceva noroc. Sunt mai norocoasă decât voi”, a mai spus ea.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Youn Yuh-jung le-a mulțumit celor doi fii ai săi că au trimis-o la muncă și a dedicat trofeul regizorului Kim Ki-young, care a murit în 1998. Aceasta nu doar că a flirtat cu Brad Pitt, dar a fost și condusă de actor în culise, acolo unde a primit tot de la el plicul cu documentul care o numea câștigătoare a trofeului. Nici un alt actor coreean nu a mai fost nominalizat la un Oscar, iar singura persoană din Asia care a câștigat un Oscar pentru actorie a fost Miyoshi Umeki, pentru filmul Sayonara, în 1957.

Citește și:
Vedete pe covorul roșu la Premiile Oscar 2021 (GALERIE FOTO II)

Foto: profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video