Când dragostea învinge! Cupluri celebre care s-au împăcat după o pauză în relație

Deși au avut parte de pauze în relații, cuplurile celebre de mai jos ne-au demonstrat că au trecut cu ușurință peste acele perioade grele.

Dezbaterile privind o pauză în relație sunt multiple, unii fiind de acord cu asta, în timp ce alții sunt împotrivă. Deși au fost cazuri în care o pauză a dus la o despărțire definitivă, au existat și situații în care s-a arătat a fi benefică. În cazul cuplurilor faimoase de mai jos, acestea ne demonstrează că și celebritățile trec prin multe provocări de-a lungul unei relații amoroase și că o pauză e mai mult decât necesară la un moment dat.

Ben Affleck și Jennifer Lopez

Ben Affleck și Jennifer Lopez au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri de celebrități. În 2002 s-au logodit, însă și-au amânat nunta până în septembrie 2003. În cele din urmă, mai exact în ianuarie 2004, au anulat nunta și s-au despărțit. Însă, să asistăm oare la o împăcare între cei doi? La 17 ani de la despărțire, au început să petreacă din nou timp împreună, iar drept dovadă ne stau escapadale celor doi. Affleck s-a despărțit de Ana de Armas, iar Lopez a pus capăt relației cu Alex Rodriguez. Așa că, nu ar trebui să ne mirăm dacă Jennifer Lopez și Ben Affleck vor mai da o șansă relației lor.

Justin Timberlake și Jessica Biel

Justin Timberlake și Jessica Biel și-au început relația în 2007, iar în martie 2011 s-au despărțit. La câteva luni după separare, artistul a declarat pentru Vanity Fair că Jessica Biel e cea mai importantă persoană din viața lui și că preferă să nu vorbească despre ea pentru că despărțirea a fost dureroasă pentru el. S-au împăcat în luna octombrie din același an, iar un an mai târziu, în octombrie 2012, s-au căsătorit. Au demonstrat că formează un cuplu puternic, trecând și peste un scandal de infidelitate. Au împreună doi copii, pe Silas și Phineas.

Gigi Hadid și Zayn Malik

Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit de mai multe ori pe parcursul relației. Au început să se întâlnească în 2015, iar cea mai lungă pauză pe care au luat-o a fost din ianuarie 2019 până în ianuarie 2020. De atunci și până în prezent, cei doi și-au consolidat relația de cuplu și au împreună și o fetiță, pe nume Khai. „Suntem adulți. Nu este nevoie să facem ceva pentru așteptările oamenilor”, spunea Zayn Malik în 2018 într-un interviu pentru GQ.

Dave și Odette Annable

În octombrie 2019, Dave și Odette Annable au anunțat că au luat de comun acord decizia de a se despărți, după nouă ani de căsătorie. Însă, câteva luni mai târziu, în august 2020, au împărtășit o fotografie pe Instagram în care se sărută, confirmând astfel că s-au împăcat. Au o fiică, pe nume Charlie.

Kristen Bell și Dax Shepard

Kristen Bell și Dax Shepard au decis în 2007, după trei luni de relație, să se despartă. Separarea lor nu a durat mult, iar asta pentru că după câteva zile actorul a mărturisit că a făcut o greșeală. S-au logodit în 2009 și în 2013 s-au căsătorit. Au și două fiice, Lincoln și Delta.

Prințul William și Kate Middleton

Chiar și cuplurile regale pot lua pauze în relații. Ducele și Ducesa de Cambridge și-au început relația în 2003, când amândoi erau studenți la Universitatea St. Andrews. În 2004, în timpul ultimului an acolo, au fost despărțiți o perioadă. S-au împăcat, iar după patru ani de relație, în 2007, au hotărât să se separe din nou. În cele din urmă s-au împăcat, iar în 2010 și-au anunțat logodna. S-au căsătorit în aprilie 2011, iar nunta lor a fost una dintre cele mai impresionante. Prințul William și Kate Middleton au împreună trei copii: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Justin și Hailey Bieber

Justin și Hailey Bieber se cunosc de mai bine de un deceniu. Zvonurile privind o posibilă relație între ei au apărut în 2014, iar confirmarea a venit abia în 2016. Cântărețul a menționat la acea vreme într-un interviu pentru GQ că lucrurile sunt complicate între ei. S-au despărțit, iar el a început o relație cu Sofia Richie. Doi ani mai târziu, Justin și Hailey s-au împăcat. În iulie 2018 s-au logodit, iar în septembrie în același an s-au căsătorit.

Adam Levine și Behati Prinsloo

Adam Levine și Behani Prinsloo au început să formeze un cuplu în iunie 2012. Asta până în mai 2013, când au decis să se despartă. Atunci, solistul trupei Maroon 5 a început o relație de scurtă durată cu modelul Nina Agdal. Ulterior, Adam Levine și Behati Prinsloo s-au împăcat. „Ne-am despărțit timp de două luni, ne-am dat seama că a fost cea mai proastă decizie, apoi ne-am împăcat, ne-am logodit și ne-am căsătorit”, a declarat Prinsloo pentru Net-a-Porter în ianuarie 2019. În 2014 s-au căsătorit și au împreună două fete, Dusty și Gio.

Pink și Carey Hart

De-a lungul relației lor, Pink și Carey Hart s-au despărțit de mai multe ori. Au început să formeze un cuplu în 2001, iar în 2003 s-au despărțit. Separarea a durat aproape un an, iar în 2006 s-au căsătorit. Însă, în 2008 artista a anuntat despărțirea de Carey Hart pe website-ul ei, spunând atunci că sunt în continuare foarte buni prieteni. Motivul ar fi fost lipsa timpului petrecut împreună. Cei doi mergeau în turneu și se vedeau cinci zile în șase săptămâni, iar atunci ar fi trebuit să rezolve toate problemele pe care le aveau. Au împreună doi copii, Willow și Jameson.

Hilary Duff și Matthew Koma

Hilary Duff și Matthew Koma s-au logodit în mai 2019, iar șapte luni mai târziu s-au căsătorit. De când sunt împreună, s-au despărțit de cel puțin două ori. „Este pentru a treia oară când suntem împreună”, spunea actrița în 2017 în cadrul The Talk. Hilary Duff și Matthew Koma au două fiice împreună, Bank și Mae, iar actrița mai are un fiu, Luca, din căsătoria anterioară cu Mike Comrie.

Citește și:
10 celebrități care au fost date în judecată de proprii fani

Foto: Hepta, PR Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle