Vedete care au dezvăluit ce meserii ar fi avut dacă nu deveneau faimoase

Sunt câteva celebrități care ar fi ales să aibă cariere cu totul și cu totul diferite dacă nu ajungeau în lumina reflectoarelor.

Fie că le urmărim în filme, seriale, show-uri TV sau pe scenă, este destul de dificil să ne imaginăm ce meserii ar fi practicat vedetele dacă nu ar fi fost în lumina reflectoarelor. Dar, ținem să îți spunem că multe dintre ele au visat, înainte să ajungă celebre, că vor avea alte cariere care nu au legătură cu ceea ce fac în prezent.

1. Jennifer Aniston

Dacă nu ar fi fost actriță, Jennifer Aniston ar fi activat într-un domeniu diferit. În cadrul unui interviu din 2017 pentru Harper’s Bazaar, Aniston a dezvăluit ce meserie ar fi urmat dacă nu apărea actoria în viața ei. „Visul meu este să deschid un centru de wellness. Îmi imaginez acest spațiu frumos, cu cosmeticieni, antrenamente, cursuri de meditație și o cafenea cu rețete unde găsești versiuni sănătoase ale alimentelor delicioase.”

2. George Clooney

Probabil că te-ai aștepta ca George Clooney să interpreteze într-un film rolul unui jucător profesionist de baseball, dar nu să facă și asta în viața de zi cu zi. Ei bine, actorul a avut acest vis dacă nu devenea celebru la Hollywood. George Clooney chiar a depus și eforturi în această direcție și a încercat să facă parte din echipa de baseball Cincinnati Reds, însă probele nu au decurs așa cum se aștepta.

3. Eva Longoria

În cazul în care nu ar fi avut succes în actorie, Eva Longoria știa clar drumul pe care l-ar fi urmat. Cu siguranță nu o vezi pe actriță într-o corporație, dar dacă nu ar fi reușit să obțină atâtea roluri în filme ori seriale, ea s-ar fi orientat către o carieră în afaceri.

4. Sofia Vergara

Sofia Vergara a fost pe punctul de a deveni dentistă. Acrița din Modern Family a povestit în trecut că a aprofundat această meserie timp de doi ani înainte de a renunța complet la acest vis. „Am vrut să fiu medic. Dar acest lucru necesită atât de mult timp și ani de studii. Este dificil. Cel mai bun lucru pentru mine în acel moment era să fiu dentistă. Am fost la școala de stomatologie, dar nu am terminat-o„, i-a spus Sofia Vergara lui Harry Connick Jr.

CONȚINUT VIDEO ELLE

5. Jennifer Lawrence

Poate că nu ți-o imaginezi pe Jennifer Lawrence făcând altceva înafară de actorie, dar la un moment dat s-a gândit să practice altă meserie, una care nu are legătură cu industria de la Hollywood. „M-am gândit că poate aș putea fi designer de interior – acesta era singurul loc de muncă despre care știam pentru că mama mea era prietenă cu un designer de interior”, i-a povestit Jennifer Lawrence lui Opraf Winfrey într-un interviu pentru Hollywood Reporter.

6. Paris Jackson

Paris Jackson a declarat cu mai multe ocazii faptul că nu și-ar fi dorit niciodată să se afle în ochii publicului. Fiica lui Michael Jackson ar fi vrut să fie psiholoagă ori asistentă. „Inițial, am vrut să stau departe de lumina reflectoarelor și să devin psiholoagă sau asistentă la o secție de psihiatrie”, a povestit pentru People. Dar, a abandonat această dorință și a spus și care a fost motivul: „Având posibilitatea de a intra în lumea actoriei și a modei, m-am gândit de ce să nu folosesc asta pentru a-mi ajuta comunitatea?”

7. Miley Cyrus

În perioada adolescenței, Miley Cyrus voia să studieze fotografia la Londra. „Am început să lucrez cu o fotografă extraordinară. [Annie] Leibovitz este minunată și atât de talentată. Și vreau să fac asta cu viața mea”, povestea Miley Cyrus în urmă cu mai mulți ani pentru Daily Record.

8. Angelina Jolie

Angelina Jolie a fost afectată de maniera în care a decurs înmormântarea bunicului ei atunci când avea 14 ani și a decis să urmeze cursuri pentru a deveni directoare de pompe funebre. Actrița a povestit în cadrul emisiunii 60 Minutes faptul că: „Știu că pare o meserie foarte ciudată, foarte excentrică, dar atunci când a murit bunicul meu, am fost foarte supărată din cauza înmormântării care i-a fost organizată. Dacă nu ar fi funcționat cu actoria, asta urma să fie meseria mea.”

9. Harry Styles

Cu mult înainte de a avea o carieră muzicală, Harry Styles visa să facă altceva. Mai exact, își dorea să fie fizioterapeut. „Când am avut Zilele Carierei la școală, mi s-a spus că nu sunt foarte multe locuri de muncă în fizioterapie, așa că am devenit cântăreț”, a spus artistul. 

10. Taylor Swift

Taylor Swift a fost întrebată acum câțiva ani într-un interviu pentru GQ care ar fi fost parcursul ei dacă nu devenea artistă. Răspunsul ei a fost: „Aș fi fost în continuare dedicată muzicii în timpul meu liber. Dar aș fi mers la facultate și m-aș fi implicat într-o afacere în care cuvintele și ideile sunt în prim-plan. Cum ar fi marketing.”

Citește și:
Vedete care au vorbit deschis despre viața lor amoroasă după ce au divorțat

Foto: Profimedia, Hepta, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video