„Voi fi mama-minune la 52 de ani?” Jennifer Aniston vorbește despre comentariile dureroase privind faptul că nu are copii

Jennifer Aniston a spus că nu se mai lasă rănită de așteptările că ar trebui să aibă un copil.

„Voi fi mama-minune la 52 de ani?” Jennifer Aniston vorbește despre comentariile dureroase privind faptul că nu are copii

Actrița de 52 de ani Jennifer Aniston a acordat recent un interviu publicației The Hollywood Reporter. Ea a vorbit, printre altele, despre presupunerile unora că „a ales cariera în locul copiilor” și despre frecventele zvonuri despre o posibilă sarcină cu care s-a confruntat.

„Oamenii cu siguranță proiectează asupra ta și toate astea, dar treaba mea este să spun: Ascultă, îți voi arăta de ce sunt capabilă și tu decizi dacă vrei să te abonezi”, a spus Aniston, care a fost căsătorită cu Brad Pitt și Justin Theroux. „Așa că dispari cât poți de mult, te distrezi, joci aceste roluri ciudate, nu-ți pasă de nimic, te distrezi, îți amintești că ai un grup minunat de prieteni și viața ta este binecuvântată și faci tot ce poți.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Obișnuiam să iau totul foarte personal – zvonurile despre sarcină și chestiile de genul: Oh, ea a ales cariera în locul copiilor”, a continuat starul din The Morning Show. „Eram la modul: Nu aveți idee ce se întâmplă cu mine personal, medical, de ce nu pot… pot avea copii? Oamenii ăștia nu știu nimic și a fost de-a dreptul dureros și pur și simplu urât.”

Aniston a subliniat că apariția social media a agravat intruziunea în viețile vedetelor și raportarea la acestea ca la un bun public. „Ce făceau cândva tabloidele și mass-media cu viețile personale, fac acum oamenii obișnuiți [pe rețelele sociale]”, a precizat ea.

Este ca și cum mass-media ar fi predat ștafeta oricărui Joe Schmo care stă în spatele unui ecran de computer pe post de troll, sau cum li se spune, și agresează oamenii în secțiunile de comentarii. Nu știu de ce există asemenea cruzime în societate. De multe ori mă întreb cu ce se aleg din asta.”

Aniston a vorbit și despre felul diferit în care sunt tratați în continuare bărbații, până și în modul în care se scrie despre ei. „Bărbații se pot căsători de câte ori doresc, se pot căsători cu femei de 20 sau 30 de ani. Femeilor nu le este permis să facă asta.”

„Bărbații care au 30 de ani acum, apropo, sunt mult diferiți de bărbații de 40 și 50 de ani. Și chiar cei de 20 și ceva… este o lume cu totul nouă, care mi se pare vie și…”, a încheiat vedeta, lăsând să se înțeleagă că există speranță.

Citește și:

Declarația cu care Jennifer Aniston a surprins o lume întreagă. Ce spune despre viața ei amoroasă

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video