Jennifer Aniston, protagonista unui moment inedit: „Sunt prostituată?”

Actrița Jennifer Aniston a înțeles greșit o întrebare primită într-un interviu pe Zoom, iar reacția ei este neprețuită.

Jennifer Aniston, protagonista unui moment inedit: „Sunt prostituată?”

Vedeta serialului The Morning Show a fost vizibil șocată în timpul unui interviu pe Zoom, când jurnalista Josie Gibson a întrebat-o dacă este a hugger, iar ea a înțeles a hooker (prostituată – n.red).

Actrița de 52 de ani a dat luni un interviu online pentru emisiunea britanică This Morning. Gazda show-ului vorbea despre pandemia de COVID-19 și, în contextul unei discuții despre cât de greu trebuie să fie să menținem distanța față de oamenii dragi, a întrebat-o pe Aniston dacă este a hugger, genul de om căruia îi plac îmbrățișările.

A hooker?”, a întrebat Aniston, schimbându-și poziția în scaun. Colega ei de serial, Reese Witherspoon, aflată și ea în direct, a râs copios pe seama neînțelegerii.

Aceasta nu este prima emisiune britanică în timpul căreia vedeta a fost vizibil incomodată. De curând, Jermaine Jenas de la The One Show a enervat-o pe Aniston, întrerupându-i răspunsurile și glumind pe seama faptului că nu este o persoană matinală.

Săptămâna aceasta, Aniston s-a văzut nevoită să infirme și zvonurile potrivit cărora ar avea o relație cu David Schwimmer, colegul ei din Friends. „Asta a fost bizar. De fapt, nu mi-a venit să cred. Adică pe bune? E fratele meu”, a declarat vedeta pentru ET. „Dar totuși înțeleg. Arată cât de plini de speranță sunt oamenii pentru fantezii, pentru ca visele să se împlinească.”

Witherspoon, care a jucat-o pe una dintre surorile lui Aniston în Friends, a vorbit și ea despre impactul sitcom-ului în viața sa.

„Am plâns de trei ori urmărindu-vă”, a spus ea despre Friends: The Reunion, lansat anul acesta. „Îmi amintește de o perioadă din viața mea. Voi trăiați chestia aia, dar eu v-am urmărit și a fost important pentru mine. Îmi amintesc că aveam copil mic și că eram mamă și voi erați prietenii mei.”

Cele două actrițe promovează acum intens sezonul 2 al The Morning Show, care acoperă nu numai dramele personale din redacție, dar și pandemia COVID-19, așa cum au resimțit-o show-urile TV în 2020.

Citește și:

Conor McGregor și Machine Gun Kelly au făcut scandal pe covorul roșu la VMAs

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people