Declarația cu care Jennifer Aniston a surprins o lume întreagă. Ce spune despre viața ei amoroasă

„Amuzant, generos, bun și încrezător în propria persoană”. Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile pe care Jennifer Aniston le caută la un bărbat.

Declarația cu care Jennifer Aniston a surprins o lume întreagă. Ce spune despre viața ei amoroasă

Invitată în cadrul emisiunii Lunch with Bruce, Jennifer Aniston a făcut mai multe dezvăluiri despre viața sa sentimentală. Actrița în vârstă de 52 de ani a mărturisit că momentan este singură, însă că e pregătită pentru a avea o nouă relație.

„Cred că e timpul. Cred că sunt pregătită să mă împart cu o altă persoană. Nu am vrut asta o lungă perioadă de timp și mi-a plăcut să nu fac parte dintr-un cuplu. Am fost în relații de când aveam 20 de ani. Așa că a fost drăguț să iau o pauză.”, a povestit Jennifer.

De asemenea, actrița a menționat și care sunt calitățile pe care viitorul său partener ar trebui să le aibă. „Încredere, dar nu aroganță. Umor. Generos, bun cu oamenii. Iar dacă conversația decurge ușor de la prima întâlnire, e un indicator bun.”

Cu toate că își dorește să își găsească jumătatea, Aniston a mărturisit că nu a apelat niciodată la aplicații de dating pentru a cunoaște bărbați. „O să rămân la variantele clasice. Să fiu întrebată dacă vreau să ies la o întâlnire. Asta e varianta pe care o prefer.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Jennifer Aniston a fost până acum căsătorită de două ori. Primul său mariaj, cel cu Brad Pitt, a durat  cinci ani, din 2000 și până în 2005. În 2011 actrița s-a căsătorit cu Justin Theroux, însă cei doi s-au despărțit în 2017. Întrebată dacă ar mai face încă o dată pasul cel mare, Aniston a mărturist că o nuntă nu se află în topul priorităților sale.

„Nu e pe radarul meu. Mă interesează să găsesc un partener fantastic cu care să trăiesc o viață bună și alături de care să mă pot distra. Astea sunt lucrurile la care ar trebui să sperăm. Nu trebuie să fie oficializată prin niște documente legale.”

Recent, Aniston a infirmat și zvonurile potrivit cărora ar avea o relație cu David Schwimmer, colegul ei din Friends. „Asta a fost bizar. De fapt, nu mi-a venit să cred. Adică pe bune? E fratele meu’, a declarat vedeta pentru ET. „Dar totuși înțeleg. Arată cât de plini de speranță sunt oamenii pentru fantezii, pentru ca visele să se împlinească.”

Citește și:
Jennifer Lopez și Ben Affleck, fotografiați în ipostaze tandre în New York

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video