Jennifer Lopez și Ben Affleck, fotografiați în ipostaze tandre în New York

Jennifer Lopez și Ben Affleck nu se sfiesc să își arate afecțiunea în public, drept dovadă stau aceste fotografii cu ei în ipostaze tandre.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, fotografiați în ipostaze tandre în New York

Jennifer Lopez și Ben Affleck au reușit să atragă atenția și de această dată. Cei doi au fost surprinși recent în timp ce se plimbau prin New York și au arătat din nou că nu se sfiesc să își arate dragostea și admirația pe care și le poartă reciproc.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost fotografiați de paparazzi sărutându-se și în ciuda faptului că erau înconjurați de mai mulți trecători, nu păreau deranjați de acest lucru.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost văzuți duminică, 26 septembrie, în timp ce făceau o plimbare relaxantă în Central Park. Cei doi se țineau de mână păreau să se bucure de soare și de vremea perfectă pentru o zi de toamnă. 

Pentru această plimbare, artista a purtat o ținută în carouri, compusă dintr-o rochie lungă și un palton care aveau un model similar. A accesorizat acest outfit cu cercei, un colier și ochelari de soare. Actorul a optat și el pentru o ținută lejeră, formată dintr-o cămașă, o jachetă gri, jeanși închiși la culoare și cizme negre.

Recent, Ben Affleck a vorbit pentru prima dată public despre iubita lui, Jennifer Lopez, după ce și-au reluat relația la aproape 20 de ani distanță de prima dată când au format un cuplu. „Sunt șocat de efectul pe care Jennifer îl are asupra lumii”, a declarat actorul în vârstă de 49 de ani în cadrul unui interviu acordat Adweek. „Eu, cel mai mult, pot face filme care să emoționeze lumea. Jennifer a inspirat grupuri masive de oameni să simtă că au roluri importante în această țară.”

El a adăugat: „Acesta este un efect pe care puțini oameni de-a lungul istoriei l-au avut, pe unii dintre ei nu îi voi cunoaște niciodată, dar există o persoană alături de care pot sta și o pot admira cu respect.”

Jennifer Lopez și Ben Affleck au luat pe toată lume prin surprindere când și-au reluat relația în aprilie 2021. În luna iulie, când artista a împlinit 52 de ani, a confirmat, cu această ocazie, că formează un cuplu cu Ben Affleck, împărtășind cu fanii de pe Instagram o fotografie în care se sărută cu actualul partener. Cei doi și-au amânat nunta în 2003, iar în ianuarie 2004 s-au despărțit.

Citește și:
Angelina Jolie și The Weeknd, din nou fotografiați împreună

Foto: Profimedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people