Premierul Ludovic Orban sfătuiește românii să evite turismul în anumite zone și îl dă exemplu pe fiul său

Ludovic Orban a vorbit din nou la Digi24 despre cum ar trebui românii să-și petreacă vacanțele anul acesta.

Premierul Ludovic Orban sfătuiește românii să evite turismul în anumite zone și îl dă exemplu pe fiul său

Într-o emisiune televizată la Digi24, Ludovic Orban a declarat că anul acesta nu va merge în vacanță și că îi sfătuiește pe români să evite turismul în zonele aglomerate și ca vara asta să descopere destinațiile din țara noastră. Evident, acesta a vorbit și despre situația de pe litoralul românesc, după ce mai multe video-uri făcute de turiști arătau nerespectarea normelor de distanțare socială.

„Culmea e că am trimis controale acolo, dar nu i-au găsit niciodată în ofsaid. Îi anunță cineva din echipele de control, dar și aici se poate lucra astfel încât planul de control să nu fie cunoscut decât de coordonatorul echipei comune care să nu-l împărtășească nimănui”, a spus Ludovic Orban. Acesta a mai adăugat că trebuie evitat genul ăsta de distracții și l-a dat exemplu chiar pe fiul său, care nu s-a alăturat prietenilor lui.

Premierul Ludovic Orban a declarat următoarele: „De regulă, tinerii nu sunt afectați, în cea mai mare parte, dar dacă se duc acasă intră în contact cu părințîi, cu bunicii, cu unchii, ii infectează pe ei și ii nenorocesc pe ei. Asta nu pot să pricep. Băiatul meu, deși colegii lui s-au dus la Vama Veche, el nu s-a dus cu ei. Nu numai că nu s-a dus cu ei, dar mi-a spus că 14 zile, după ce s-au dus, nu se mai întâlnește cu ei.”

Se pare că situația generată de pandemia de coronavirus se înrăutățește în țara noastră și că numărul de persoane vindecate este mai mic decât cel al noilor cazuri de infectare. Conform unui raport care se află acum la Guvern, dacă se păstrează ritmul de creștere al numărului de cazuri, la începutul lui august vom îndeplini condițiile enunțate pentru a intra din nou în starea de urgență.

Citește și:
Ludovic Orban explică de ce sunt mai puține cazuri de coronavirus în alte țări și ce ar trebui să facem pentru a limita răspândirea epidemiei

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet