Kate Middleton dezvăluie că Prințul Louis încalcă regulile de distanțare socială, dar motivul e adorabil

Kate Middleton a mărturisit că Prințul Louis nu poate respecta distanțarea socială, fiindcă adoră imbrățisările.

Kate Middleton dezvăluie că Prințul Louis încalcă regulile de distanțare socială, dar motivul e adorabil

Recent, Kate Middleton a luat parte la inițiativa educațională lansată de BBC, Tiny Happy People. În urma acestei apariții, a acordat și un interviu pentru emisiunea postului de televiziune, BBC Breakfast. În cadrul acestuia, Ducesa de Cambridge a vorbit despre cum percep cei trei copii ai săi pandemia de coronavirus, dar și cum reușesc să îi facă față. Kate Middleton a dezvăluit că mezinul familiei, Prințul Louis, s-a adaptat cel mai greu situației, și că încă nu reușește să respecte toate măsurile de prevenție. Însă motivul este unul cât se poate de adorabil.

„Louis nu înțelege distanțarea socială. Când iese afară vrea să îmbrățișeze pe toată lumea, în special pe copiii mai mici ca el”, a declarat Kate.

Aceasta a mai vorbit și despre apetitul celor trei copii, Louis, George și Charlotte, din ultima perioada, spunând că „au un stomac fără limite. Mă simt ca o mașină de hrănit”.

Într-un alt interviu acordat celor de la BBC, Kate a mărturisit că a fost complicat să le explice copiilor săi situația actuală cu care ne confruntăm, iar asta mai ales din cauza diferenței de vârstă dintre ei. George, cel mai mare dintre copiii săi, va împlini șapte ani luna aceasta, pe când cel mic, Louis, are doar doi ani.

„George este mult mai mare ca Louis, dar amândoi sunt conștienți că lucrurile sunt diferite din cauza pandemiei. Deși nu vrei să îi sperii și să se simtă copleșiți, cred că este indicat să știe despre pandemie, într-o manieră simplă, și potrivită vârstei lor”.

Chiar dacă Kate Middleton împărtășește extrem de rar detalii despre viața sa privată, într-un alt interviu acordat la începutul lunii, aceasta a povestit cum își petrece familia sa perioada de izolare. „Copiii adoră să planteze floarea-soarelui. Plantele sădite de Louis sunt mai numeroase, ceea ce îl enervează destul de tare pe George”, a declarat Kate.

Citește și:
Decizia dificilă pe care Prințul William și Kate Middleton trebuie să o ia cu privire la Prințul George

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people