Decizia dificilă pe care Prințul William și Kate Middleton trebuie să o ia cu privire la Prințul George

Ducele și Ducesa de Cambridge au petrecut foarte mult timp alături de cei trei copii ai lor în ultimele luni, ținând cont că aceștia au stat în izolare la reședința lor Anmer Hall, din Norfolk, din cauza pandemiei de coronavirus.

Decizia dificilă pe care Prințul William și Kate Middleton trebuie să o ia cu privire la Prințul George

Prințul William și Kate Middleton au fost întotdeauna părinți exemplari, iar în această perioadă i-au ajutat din plin pe Prințul George si Prințesa Charlotte cu temele, cei doi învățând de acasă, ambii fiind elevi ai prestigioasei școli Thomas’s Battersea.

Însă Ducele și Ducesa de Cambridge trebuie să ia în curând o decizie foarte importantă pentru viitorul Prințului George, mai exact să decidă dacă îl trimit pe acesta la o școală specială cu regim de internat. Expertul regal Ingrid Seward a declarat publicației OK că, în mod normal, copiii familiei regale sunt trimiși la internat după ce împlinesc 8 ani, iar Prințul George va împlini pe 22 iulie 7 ani.

Atât Prințul William cât și Prințul Harry au mers la internat la the Ludgrove School din Berkshire și au declarat în numeroase ocazii că s-au bucurat din plin de timpul petrecut acolo. Ei au locuit acolo pe toată durata cursurilor, însă Prințesa Diana îi vizita în fiecare weekend. Ulterior, cei doi au învățat la Colegiul Eton, după ce au împlinit 13 ani.

Bineînțeles, deși familia regală britanică obișnuiește să aleagă acest mijloc de educație pentru copii, acest lucru nu înseamnă că Ducele și Ducesa de Cambridge vor decide acest lucru pentru Prințul George. Expertul regal Ingrid Seward a mai precizat că, cel mai probabil, Prințul William și Kate Middleton vor lua în considerare personalitatea fiecărui copil pentru a decide dacă o școală specială cu regim de internat i se potrivește și ar fi benefică. Nu ar fi prima dată când Ducii de Cambridge încalcă tradițiile regale, iar dacă aleg să facă asta în beneficiul copiilor lor, cu siguranță nimeni nu ar avea ceva de obiectat.

Cursurile de la Thomas’s Battersea se adresează elevilor de până la 13 ani, așadar este posibil ca Prințul George și Prințesa Charlotte să rămână elevi aici până vor merge la colegiu, mai ales că această școală este relativ aproape ca distanță de Kensington Palace.

Citește și:
Kate Middleton face dezvăluiri inedite despre copiii ei: „Prințul George este gelos'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video