Kate Middleton face dezvăluiri inedite despre copiii ei: „Prințul George este gelos”

Subiectul geloziei dintre frați este deja unul foarte familiar și deseori întâlnit de părinți. Gelozia este prezentă și printre copiii lui Kate Middleton și ai Prințului William, așa cum dezvăluie Ducesa.

Kate Middleton face dezvăluiri inedite despre copiii ei: „Prințul George este gelos”

Kate Middleton a dezvăluit în emisiunea „This Morning” că Prințul George este gelos pe sora sa, Prințesa Charlotte, pentru că aceasta primește niște teme mai interactive. „George se supără foarte tare pentru că își dorește să facă proiectele surorii sale”, a declarat Ducesa de Cambridge. „Să faci sandwich-uri în formă de păianjen este mult mai amuzant decât să lucrezi la literatură”. Atât Prințesa Charlotte, cât și Prințul George învață la școala privată Thomas’s Battersea din Londra.

Ducele și Ducesa de Cambridge se află în izolare la reședința lor de la țară, Anmer Hall din Norfolk, alături de cei trei copii. Printre multele sale proiecte, Kate Middleton se ocupă și de educația copiilor, aceștia urmând școala de acasă.

Sîptămâna acesta, Ducesa a anunțat cea mai nouă colaborare a sa cu „National Portrait Gallery” pentru pentru noul său proiect de fotografie, intitulat Hold Still. Acest proiect va imortaliza prin imagini diferitele stări prin care trec oamenii din Marea Britanie în această perioadă de pandemie.Hold Still va imortaliza portretul unei națiuni, spiritul acesteia, dar și lucrurile prin care trece fiecare persoană în această perioadă. Aceste fotografii vor arăta rezistența, curajul și bunătatea – toate aceste lucruri prin care trec oamenii”, a declarat Kate intr-un comunicat. Proiectul se va axa pe trei subiecte principale: Cei care ajută și Eroii; Noua Ta Normalitate și Faptele de Bunătate.

Kate a continuat prin a discuta și despre diversele dificultăți din această perioadă, printre care și comunicarea virtuală. Știm deja că familia regală este mare fană a platformei Zoom, folosind-o pentru conferințe, dar și pentru a celebra aniversările în familie. De data aceasta, Kate mărturisește că ea și Prințul William folosesc mult și FaceTime pentru a ține legătura cu familia. „Este destul de complicat și noi nu foloseam aplicația prea mult înainte, dar ne-am obișnuit și o folosim mult mai mult acum”, a spus aceasta.

Citește și:
Meghan Markle consideră că familia regală britanică s-ar fi implicat dacă tabloidele i-ar fi încălcat viața privată a lui Kate Middleton

Text: Alexandra Dima
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people