Meghan Markle consideră că familia regală britanică s-ar fi implicat dacă tabloidele i-ar fi încălcat viața privată a lui Kate Middleton

Meghan Markle le-ar fi spus unor prieteni că lucrurile ar fi stat cu totul și cu totul diferit dacă tabloidele britanice ar fi scris informații false despre Kate Middleton.

Meghan Markle consideră că familia regală britanică s-ar fi implicat dacă tabloidele i-ar fi încălcat viața privată a lui Kate Middleton

După cum știm deja, Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat în Los Angeles, după ce aceștia și-au anunțat decizia de a se retrage din familia regală britanică. Acum însă, conform unui presupus apropiat al Ducesei, ea le-ar fi spus prietenilor ei că, „dacă ar fi fost Kate Middleton hărțuită de către tabloidele britanice, lucrurile ar fi stat diferit, iar familia regală s-ar fi implicat să o apere”. 

„Meghan a spus că nimeni nu ar fi fost de acord cu asta, iar sistemul ar fi fost schimbat. Toate acele tabloide ar fi fost închise”, a declarat un prieten apropiat al Ducesei pentru Daily Mail.

Recent, Prințul Harry și Meghan Markle au decis să nu mai colaboreze cu o serie de tabloide din Marea Britanie, printre care The Sun, Daily Mail, Daily Mirror și Daily Express.

Conform aceleași surse, Prințul Harry „le-a spus în mod frecvent Prințului Charles, dar și Reginei Elisabeta a II-a că Meghan este hărțuită de către presă, însă ei nu au făcut nimic ca să schimbe asta. Meghan a spus că Harry era supărat din cauza faptului că rugămintea lor nu a fost ascultată.”

Sursa a mai adăugat faptul că „Meghan a spus că ei au făcut să pară că lucrurile astea sunt normale. Harry se implicase în asta mult prea mult. Ea a declarat că nu va lăsa asta să îi distrugă viața și căsnicia.”

Aceeași sursă susține că Meghan a declarat că „Harry a lăsat să se înțeleagă că ei nu pot funcționa în acest sistem și că, dacă nu se schimbă, singura lor opțiune este să se retragă din familia regală. Nimeni nu a luat plângerile lor în serios, așa că au fost nevoiți să rezolve singuri problema asta. Aici era vorba despre protejarea familiei. Tabloidele britanice l-au hărțuit pe Harry încă din copilărie și el a vrut să schimbe asta.”

Meghan Markle a dat în judecată The Mail on Sunday pentru publicarea unei versiuni editate a scrisorii pe care aceasta a trimis-o tatălui său, Thomas Markle, în 2018. Ea susține că scrisoarea a fost editată cu scopul de a-i deteriora reputația, iar editorul a folosit în mod greșit informațiile private și a încălcat drepturile de autor.

Conform presei și comunicatelor de la firma de avocatură 5RB, Meghan Markle l-a ales pe David Sherborne ca să o reprezinte în acest proces. Reprezentantul firmei de avocatură a declarat: „Acesta va pleda și pentru cazul Ducesei de Sussex pentru publicarea informațiilor private, încălcarea protecției datelor și încălcarea drepturile de autor contra Associated Newspapers.” David Sherborne este un avocat faimos cu o listă lungă de clienți cunoscuți precum Prințesa Diana, Spice Girls, Paul McCartney, Jude Law, Kate Winslet, Elton John sau Harry Styles și lista continuă.

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry au dat un interviu pentru o nouă biografie despre viața lor regală

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people