Elena Gheorghe, despre cum își va petrece sărbătorile și ce obiective are pentru anul următor (VIDEO)

Elena Gheorghe ne-a vorbit despre planurile pentru următoarea perioadă, precum și despre obiectivele pe care le-a setat pentru anul 2020.

Elena Gheorghe, despre cum își va petrece sărbătorile și ce obiective are pentru anul următor (VIDEO)

Elena Gheorghe este o artistă foarte apreciată, dovadă fiind și numărul de persoane care o urmăresc pe Instagram. Aceasta are o legătură apropiată cu fanii ei, care o vor putea asculta în concert și de sărbători.

Artista ne-a mărturisit că nu va petrece sărbătorile acasă, ci va avea concerte atât de Crăciun, cât și de Anul Nou, acest lucru aducând o mare bucurie: „De Sărbători voi cânta. Anul acesta a fost unul foarte, foarte agitat și plin de evenimente, așa că și în decembrie o să fie nebunia dusă la maximum. Și de Crăciun și de Revelion voi fi pe scenă și mă bucur din suflet pentru că până la urmă este foarte important ca oamenii pentru care cânt să se simtă bine, iar noi prin muzica noastră asta facem. Avem o muzică foarte pozitivă și vorbesc despre noi pentru că am o gașcă mare de oameni care sunt alături de mine și ne bucurăm foarte mult de fiecare feedback pe care îl primim.”

Elena Gheorghe nu va lua pauză nici după sărbători, aceasta pregătindu-se deja pentru un nou proiect pe care îl așteaptă cu nerăbdare.

„Eu sunt foarte promtă când vine vorba de obiective, așa că mi-am făcut mici planuri. Am programat evenimentul de muzică armenească de pe 24 mai la Sala Palatului. Și începem repetițiile, nebunia. Deja în ianuarie avem repetiții”, ne-a dezvăluit Elena.

Citește și:
EXCLUSIV: Romanița Iovan dezvăluie cum își va petrece sărbătorile de iarnă (VIDEO)

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video