Cum l-a ajutat Doina Teodoru pe Cătălin Scărlătescu în afacerea sa: „Ea e vegetariană”

Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit detalii despre restaurantul pe care urmează să îl deschidă și cum l-a ajutat iubita sa, Doina Teodoru, în afacere.

Cum l-a ajutat Doina Teodoru pe Cătălin Scărlătescu în afacerea sa: „Ea e vegetariană”

Cătălin Scărlătescu a muncit din greu pentru a-și vedea visul cu ochii. Juratul de la „Chefi la cuțite” este pe cale să își deschidă un restaurant în București și este nerăbdător să își primească primii clienți. Cu toate acestea, inaugurarea a fost amânată și va avea loc după jumătatea lunii iulie întrucât acesta este plecat alături de iubita lui, Doina Teodoru, în America Express.

Cătălin Scărlătescu se pregătește de inaugurarea propriului restaurant

Astfel, pentru a se asigura că termină filmările pentru emisiune și va putea fi prezent în restaurantul său, Cătălin Scărlătescu a amânat marea deschidere. Bucătarul a dezvăluit câteva detalii despre afacerea sa și a precizat că și partenera sa s-a implicat. Într-un interviu acordat pentru Viva!, Scărlătescu a spus că totul este pregătit, însă așteaptă să se întoarcă acasă.

Mai avem de filmat la emisiunea noastră frumoasă și nu îmi permit să lipsesc de la restaurant. Ori emisiunea noastră este o chestie așa foarte acaparatoare. Până nu termin cu filmările, undeva, cel târziu, hai să zicem 15-20 iulie cam așa îl inaugurez. Ce să fac dacă muncesc?„, a declarat, pentru VIVA!, Scărlătescu.

Juratul de la „Chefi la cuțite” a oferit detalii despre meniu

Cătălin Scărlătescu a oferit și câteva detalii legate de meniul care se va regăsi în restaurantul său. Potrivit acestuia, alimentele vor fi aduse din surse de încredere și își dorește să le pună oamenilor pe masă doar preparate impresionante și de cea mai bună calitate. Deși va fi și el prezent în bucătărie, juratul a precizat că are o echipă bine pregătită.

„Prietenul meu importă brânză din Cipru și din Grecia. Nu am vrut să zic nimic despre ea până nu m-am dus în Cipru, până nu i-am cunoscut pe cei care o fac. Brânza asta nu se topește pe grătar! Bineînțeles că o veți regăsi în meniul din restaurant. În meniu veți găsi doar ce îmi place mie. O să le pun pe masă oamenilor care vor intra aici, tot ce am găsit eu mai bun, mai interesant și mai gustos în toată viața mea. Nu voi găti cot la cot, am și eu băieți care gătesc, pe care îi învățăm, pe care îi pregătim, dar voi fi acolo cu ei.”, a mai spus juratul.

Doina Teodoru l-a ajutat în afacerea sa

În ceea ce privește implicarea iubitei sale, Chef Scărlătescu a spus că Doina Teodoru i-a oferit câteva idei pentru persoanele vegetariene sau vegane care doresc să îi calce pragul restaurantului. Tânăra l-a inspirat în privința meniului, dat fiind faptul că și ea este vegetariană.

„Ea e vegetariană. Mai vine cu niște idei, mai spre vegane așa. Facem și aici două trei feluri vegane. Eu respect foarte mult veganii, fiecare e dator să mănânce cum vrea el. În meniul restaurantului o să găsim mâncare pentru toți. Adică nu îi las nemâncați pre oameni. Nu sunt rasist la mâncare, avem pentru toată lumea.”, a mai spus Chef Scărlătescu.

Citește și:
De ce a părăsit Andra „Vocea României'? Artista a dezvăluit adevăratul motiv

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Antena 1
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people