Nu știi ce simți pentru el? Cum îți dai seama că e doar o pasiune de moment

Uneori ai tendința să crezi că o pasiune de moment este iubirea vieții tale. Fii atentă să nu cazi în capcană și să regreți mai târziu.

Nu știi ce simți pentru el? Cum îți dai seama că e doar o pasiune de moment

Decizii importante luate prea devreme, încântare maximă urmată de dezamăgire profundă, focul pasiunii ce după scurtă vreme simți că s-a stins complet, realitatea unei persoane care nu se potrivește cu imaginea pe care ți-ai construit-o în minte. O pasiune de moment simți că îți ia mințile și devii foarte nesigură. Este oare ceva temporar, un foc de paie sau sentimentul autentic pe care l-ai așteptat o viață întreagă?

Durată limitată

Pasiunea de moment este ca un incendiu pornit brusc. Nici nu știi când sau de unde a început, arde violent și se stinge relativ repede. În câteva luni acest crush s-a mistuit de la sine, iar daunele pot fi importante dacă nu ești atentă.

Unilateral

Se întâmplă ca pasiunea să o simți numai tu. Tu să fii cea care se topește atunci când îl vede, să ai fantezii cu el, mintea ta să îl conțină numai pe el. Ca și cum ești un program de calculator care a luat un virus ce-i afectează funcționalitatea.

Confuzie și jocuri

Nu știi concret cum stai, care este natura relației dintre voi. El nu este clar, transparent și apelează la diverse jocuri cu care îți sucește mințile. Parcă ești febrilă, totul este incert și ai o stare de activare puternică. Și dacă ajungeți la sex situația este similară. De multe ori el chiar se află într-o relație serioasă, este căsătorit, sau e genul nestatornic cu multiple aventuri.

Atracție fizică puternică

Pasiunea de moment are această componentă carnală accentuată. Ea se consumă torid, iar conexiunea emoțională este superficială sau lipsește cu desăvârșire. De aceea parcă ai trăit un vis din care te-ai trezit brusc atunci când atracția trece.

Îți afectează echilibrul și viața

Nu te mai poți concentra la serviciu, ești irascibilă, ai accese de plâns, simți că uneori te copleșește brusc tristețea. Nu te mai regăsești, nu știi ce vrei și dacă deciziile tale sunt corecte. Te îndoiești de totul și de tine, stai ore întregi înlănțuită în gândurile tale. O relație sănătoasă și de durată nu vine cu aceste efecte. Stagnezi în ceea ce privește evoluția ta sau faci anumite greșeli care te destabilizează. Apropiații îți spun că nu te mai recunosc, parcă te-ai transformat în altcineva peste noapte. Ești epuizată emoțional și fizic, căci pasiunea de moment nu te încarcă, ci te consumă.

Erai avidă de iubire

Îți doreai foarte mult o relație, o poveste frumoasă de iubire. Sau tocmai ai trecut printr-o despărțire dureroasă, ori relația de cuplu în care te afli nu mai merge deloc. Pasiunea de moment vine ca un fel de pansament. Îți oferă paharul cu apă ce stinge temporar setea sau te distrage de la emoțiile negative ce te-au copleșit.

Citește și:
Teme de ceartă în cuplu care te fac să fii foarte critică cu tine

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle