Irina Fodor, probleme de sănătate la începutul filmărilor pentru America Express. Ce i s-a întâmplat prezentatoarei: „Sperăm că trece repede”

Irina Fodor se confruntă cu o problemă de sănătate, la începutul filmărilor pentru America Express.

Irina Fodor, probleme de sănătate la începutul filmărilor pentru America Express. Ce i s-a întâmplat prezentatoarei: „Sperăm că trece repede”

Irina Fodor a plecat de câteva zile la filmările pentru America Express, alături de echipele pregătite de aventură. Din păcate, prezentatoarea TV a anunțat că se confruntă cu o problemă de sănătate și a avut nevoie de intervenția cadrelor medicale.Vedetaîi ține la curent pe fani constant cu noutățile din marea aventură din America și le dezvăluie primele informații legate de competiție.

Irina Fodor, probleme de sănătate în timpul filmărilor de la America Express

Filmările pentruAmerica Expressau început, iar concurenții au pornit cu forțe proaspete pe Drumul Aurului către marele premiu. Irina Fodor se va alătura echipelor în fiecare etapă și îi va aștepta nerăbdătoare la finalul fiecărei curse. Cu toate acestea, provocările sunt mari și pentru vedetă. Aceasta a povestit despre dificultățile cu care se confruntă în timpul filmărilor, fiind nevoită să înfrunte oboseala și vremea din fiecare țară în care ajung.

În prezent, Irina Fodor se află în Mexic, unde le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele de socializare că se confruntă cu o problemă de sănătate. Prezentatoarea TV a avut nevoie de intervenția cadrelor medicale după ce s-a ales cu o alergie. Aceasta a postat imagini cu mâna afectată de razele mult prea puternice ale soarelui, pe care ulterior a bandajat-o.

„Se pare că soarele din Mexic e mai puternic decât credeam, așa că, deși am folosit SPF, m-am ales cu o alergie de toată frumusețea. Cremă, bandaj, pastilă pentru alergii. Să sperăm că trece repede”, a transmis Irina Fodor pe Instagram.

sursa: Instagram
sursa: Instagram

9 perechi au pornit pe Drumul Aurului

Deși a întâmpinat dificultăți la începutul filmărilor, prezentatoarea TV este în afara oricărui pericol și continuă aventura alături de cele 9 perechi care își dispută premiul cel mare. Înainte de plecarea în celălalt capăt al lumii, concurenții au recunoscut că nu au idee ce îi așteaptă, motiv pentru care sunt și încântați, dar și emoționați.

Irina Fodor a dezvăluit și primeleimaginidin timpul filmărilor. Drumul Aurului va duce 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7.000 de kilometri. După varianta italiană, Antena 1 este a doua televiziune din lume care pornește pe acest traseu.

Citește și:
Bradley Cooper, greu de recunoscut în noul lui film, Maestro

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people