Cătălin Scărlătescu, declarații inedite despre relația cu actrița Doina Teodoru și cum s-au cunoscut

Cătălin Scărlătescu a făcut câteva declarații inedite despre relația pe care o are cu actrița Doina Teodoru.

Cătălin Scărlătescu, declarații inedite despre relația cu actrița Doina Teodoru și cum s-au cunoscut

Mereu rezervat în ceea ce privește viața lui sentimentală, Cătălin Scărlătescu a făcut câteva declarații inedite despre relația pe care o are cu actrița Doina Teodoru.

Extrem de îndrăgit de fanii emisiunilor de cooking la care participă la Antena 1, Cătălin Scărlătescu a preferat până acum să nu vorbească despre relațiile sale.

Se pare însă că relația cu actrița Doina Teodoru este una specială, mai ales dacă luăm în calcul și faptul că cei doi formează un cuplu de luni bune și au fost și în numeroase vacanțe împreună. Recent, ei și-au făcut publică relația și au participat împreună la emisiunea „Prețul cel bun”, unde au filmat o ediție specială de Paște.

Într-un interviu pentru Antena Stars, Cătălin Scărlătescu a vorbit despre relația pe care o are cu fosta concurentă de la „iUmor”, făcând și câteva declarații surprinzătoare despre planurile lor de viitor.

„La bijuterii nu mă pricep. Când o să vină momentul cu inelul, o-i găsi eu. Îmi vin idei pe parcurs. Încă nu am în plan. Chestiile astea nu te gândești la ele. Cum faci? Îți pui ceasul să sune, la ora de, pe data de, mă însor? Nu merge. Sunt spontan. Sinceritatea, în primul rând. Dacă ești sincer, dacă există respect, e și mai bine. Nu mai ai nevoie de nimic, dragostea vine de sus, te lovește”, a dezvăluit juratul de la „Chefi la cuțite”.

Într-un alt interviu, pentru revista VIVA, Cătălin Scărlătescu a făcut dezvăluiri și despre cum a început relația dintre el și Doina Teodoru.

„Ne-am cunoscut la Vama Veche, pe la nu știu ce bar acolo, nu am nici cea mai vagă idee, pentru că am fost luat pe sus. Eu o văzusem, o cunoșteam, dar am fost așa mai timid. Ea a făcut primii trei pași.Totul a plecat de la o poză. Am făcut noi doi o poză împreună și de la poza aceea totul a venit natural. Cred că eu am vrut poză, cred că eu am fost acela mai mârșav. M-am dus ca pisica: am zgâriat la ușă… Și oamenii din jur cumva ne-au împins unul într-altul. Ai mei pe o parte, ai ei pe o parte și uite așa …s-a nimerit, a venit natural”, a declarat, pentru Viva!, Chef Cătălin Scărlătescu.

Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, este din Galați, are 32 de ani și este actriță. Ea a fost concurentă la „iUmor” și a câștigat premiul cel mare. Tânăra s-a remarcat în spațiul public prin inteligența sa și prin abilitățile actoricești și ulterior a fost cooptată de actorul Mihai Bendeac să joace în serialul „Băieți de Oraș”.

Citește și:
Ce reality show ar reveni la PRO TV după terminarea competiției Survivor România

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people