Ce planuri are Alex Delea cu premiul de 100.000 de euro câștigat la Survivor România: „Ceva la care nu s-a gândit niciodată”

Alex Delea a dezvăluit ce planuri are cu premiul de 100.000 de euro câștigat în urma competiției Survivor România 2022.

Ce planuri are Alex Delea cu premiul de 100.000 de euro câștigat la Survivor România: „Ceva la care nu s-a gândit niciodată”

Alex Delea este fericitul câștigător al marelui premiu Survivor România 2022. După 5 luni de competiție, 60 de ediții și provocări la tot pasul, tânărul a câștigat finala în fața Elenei Chiriac. Imediat după ce a fost desemnat învingător, acesta a făcut primele declarații.

Alex Delea a dezvăluit ce va face cu premiul de la Survivor România

Bătălia dintre Elena Chiriac și Alex Delea a fost una strânsă și s-au luptat cot la cot pentru a câștiga. În cele din urmă, Alex Delea a obținut marele premiu de 100.000 de euro. El a dezvăluit ce planuri are cu suma câștigată, după 20 de săptămâni petrecute în junglă, unde condițiile de supraviețuire au fost tot mai grele. Într-un interviu difuzat în emisiunea „La Măruță”,Delea a mărturisit că are de gând să își ajute mama și speră că a reușit să o facă mândră.

„Sper din tot sufletul că mama mea este mândră, m-a ajutat toată viața până la 25 de ani, mi-a oferit muncă, educație, e momentul meu să îi ofer ceva, ceva la care nu s-a gândit niciodată”, a declarat Alex Delea în interviul difuzat „La Măruță.”

Câștigătorul a vorbit despre experiența competiției

Alex Delea a vorbit și despre săptămânile de foc petrecute în Republica Dominicană. Deși a trăit timp de 5 luni în condiții greu de imaginat, cu hrană limitată și fără un acoperiș deasupra capului, concurentul a reușit să învingă toate aceste impedimente și a demonstrat că merită să câșige. Deși s-a luptat constant pentru un loc în finală, Delea a spus că nu și-a putut imagina vreodată că el va fi câștigătorul acestui sezon.

„Este un vis, mi-era frică să mă gândesc că o să fie numele meu. Mi-era frică.. nu știam cum să reacționez. Este prea puțin să spun că sunt bucuros. Să ai așa ceva în mână după atâtea luni de zile, să fii bucuros este puțin spus! Când am ajuns aici și am văzut ce înseamnă cu adevărat Survivor, nu am avut nici cel mai mic gând că voi fi câștigător, eram sigur de mine că voi ajunge foarte departe, dar să ajung să îl țin în mână, eu? Nu am crezut așa ceva în viața mea, ce s-a întâmplat în seara aceasta este un vis. Am visat și s-a îndeplinit”, a completat Alex Delea.

Alex Delea și Elena Chiriac au fost concurenții calificați în marea finală Survivor România 2022. În urma competiției dintre cei doi, tânărul a fost cel care a obținut cele mai multe voturi din partea publicului și a devenit câștigătorul acestui sezon.

Citește și:
Bradley Cooper, greu de recunoscut în noul lui film, Maestro

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people