Ana Baniciu, la un pas de moarte: „Am făcut un hematom lângă creier”

Ana Baniciu a povestit un episod teribil din copilărie, când a făcut un hematom la nivelul creierului.

Ana Baniciu, la un pas de moarte: „Am făcut un hematom lângă creier"

Ana Baniciu este una dintre cele mai apreciate artiste din România.Vedetaeste cunoscută pentru atitudinea deschisă către public și împărtășește cu fanii săi toate noutățile din viața ei. Fiica lui Mircea Baniciu a povestit recent un episod șocant din copilărie, când a fost la un pas de moarte.

Ana Baniciu a avut un hematom lângă creier

Cântăreața a făcut o serie de dezvăluiri despre copilăria ei, neștiute până în prezent. Ana Baniciu a povestit că în perioada copilăriei a trecut printr-un moment extrem de dificil, după ce i-a fost identificat un hematom lângă creier.

Ana Baniciua povestit că deși era un copil extrem de cuminte, o pățanie care a avut loc în casă aproape i-a adus moartea. Aceasta s-a accidentat grav în momentul când a căzut, în timpul nopții, dintr-un pat supraetajat. În urma impactului, vedeta a ajuns la medic, iar după un control i s-a identificat un hematom la nivelul creierului.

„O trăznaie pe care mi-o amintesc este faptul că am „machiat” toate păpușile Barbie, o colecție întreagă, cu ojă , cu prietena mea cea mai bună, într-un moment în care am rămas singure. După care, în momentul în care am vrut să le dăm machiajul jos, evident cu acetonă… s-au șters fețele păpușilor cu totul. Practic au fost distruse! Și am mai avut un moment, periculos de data asta. Am căzut noaptea în somn, dintr-un pat suprapus, și am făcut un hematom lângă creier. Ai mei au fost distruși, dar mi-am revenit rapid!”, a povestit Ana Baniciu pentru fanatik.ro.

Vedeta a fost pasionată de muzică și teatru încă din copilărie

Artista a povestit că nu le-a făcut niciodată probleme părinților, fiind un copil cuminte și liniștit. Ana era pasionată de muzică încă din copilărie, dar și de teatru. De asemenea, aceasta era și o elevă foarte conștiincioasă și nu avea suficient timp pentru a face toate năzbâtiile copilăriei. Cu toate acestea, accidentarea din acea noapte i-a speriat teribil pe părinți.

„Culmea, am fost un copil extrem de cuminte! Mereu le amintesc alor mei că au fost și sunt niște părinți norocoși! Nu am făcut mari năzbâtii pentru că nici nu aveam mult timp la dispoziție, am fost un copil extrem de ocupat… școala germană, școli de pian, muzică, canto, actorie, cor , plecări din țară. Așa că nu am avut timp de spatele blocului’ sau de multă joacă cu păpușile, cu toate că tanjeam uneori după astfel de activități”, a declarat Ana Baniciu pentru sursa citată anterior.

Citește și:
Anunțul cu care Viviana Sposub a surprins pe toată lumea: „Vreau să iau lucrurile treptat'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people