Ana Baniciu dezvăluie motivul pentru care nu a mai mers la alte reality show-uri după câștigarea Asia Express

După ce a câștigat Asia Express alături de Raluka, Ana Baniciu nu a mai participat la alte reality show-uri.

Ana Baniciu dezvăluie motivul pentru care nu a mai mers la alte reality show-uri după câștigarea Asia Express

Ana Baniciu și Raluka au câștigat prima ediție a show-ului Asia Express. Pe lângă acest titlu, cele două au obținut și premiul cel mare în valoare de 30.000 de euro. 

După ce a câștigat în anul 2018 competiția Asia Express, Ana Baniciu nu a participat în cadrul altor reality show-uri și abia acum a dezvăluit motivul pentru care a luat această decizie. În cadrul unui interviu pentru catine.ro, cântăreața a fost întrebată dacă ar repeta experiența Asia Express, iar răspunsul ei a fost surprinzător.

„Da, cu siguranță! Doar că aș fi tristă dacă nu aș câștiga și a doua oară, ceea ce cred că e puțin dificil. Din punctul ăsta de vedere nu am mai spus „da” niciunui alt reality show. Vreau să rămân în amintirea oamenilor ca tipa aia care a câștigat Asia Express. Prima plecare în Asia Express și cred eu că cea mai grea.”

Ana Baniciu a povestit și ce anume a învățat după Asia Express. În ciuda faptului că a fost o competiție extrem de grea și plină de provocări, după cum povestea cântăreața după terminarea emisiunii, acum recunoaște că show-ul a ajutat-o în mai multe privințe. 

„Mi-a arătat că sunt mult mai puternică decât credeam că sunt. Mi-a mai arătat că trebuie să știu când să tac. Să am momente în care să stau în banca mea, să ascult și să nu mă ghidez după emoțiile și nervii de moment. M-a învățat multe lucruri, inclusiv faptul că poți să te bucuri la fel de mult și să fii foarte fericit dacă ai puțin. Noi în lumea asta în care trăim ne dorim din ce în ce mai mult. Acolo nu mi-am dorit mai mult. Mi-am dorit să pot să mănânc măcar un măr. După ce ne-am întors ne-am dat seama că se va schimba treaba asta treptat”, a adăugat Ana Baniciu pentru sursa menționată anterior. 

În urmă cu ceva timp, când Ana Baniciu a fost invitată în cadrul emisiunii „Asia mai târziu”, prezentată de Emi și Cuza, cei care au fost și concurenți în sezonul cu numărul patru al emisiunii Asia Express, cântăreața a fost întrebată ce a făcut cu partea ei din banii câștigați în urma participării la emisiune. „Mi-am luat apartament, măi băieți”, a spus Ana Baniciu. 

Citește și:
Lidia Buble s-a întors pe rețelele de socializare, după o pauză de două săptămâni. Vedeta are un nou look

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people