Care este motivul pentru care CRBL și Oase nu mai sunt prieteni. Cei doi au câștigat Asia Express împreună: „A trădat…”

CRBL a dezvăluit motivul pentru care el și Oase nu mai sunt prieteni. Cei doi foști câștigători au rupt o prietenie de 15 ani, după terminarea filmărilor.

Care este motivul pentru care CRBL și Oase nu mai sunt prieteni. Cei doi au câștigat Asia Express împreună: "A trădat..."

CRBL și Oase au format una dintre cele mai puternice echipe de la „Asia Express„, iar curajul și determinarea lor le-au adus și marele premiu. Cei doi au fost câștigătorii sezonului 2, iar toată lumea se aștepta ca victoria lor să îi unească și mai mult. Cu toate acestea, artiștii au rupt prietenia de 15 ani la puțin timp de la terminarea filmărilor.

De ce Oase și CRBL nu mai sunt prieteni?

Potrivit declarațiilor lui CRBL, ruptura s-a produs când au început discuțiile despre următorul sezon „Asia Express„, în cadrul căruia el și Oase trebuiau să fie co-prezentatori. Se pare că Oase nu ar fi ținut cont de părerea prietenului său și ar fi semnat cu Antena 1 fără ca CRBL să știe că vrea să plece singur în Asia.

„Am aşteptat să încasăm marele premiu, 30.000 de euro, pe care trebuia să îi împărţim, jumătate-jumătate. Noi ştiam cumva că va urma să fim coprezentatori la „Asia Express” sezonul 3, se vehicula deja la interiorul echipei acest subiect şi, bineinţeles că şi oamenii ne-au spus că şi-ar dori să ne vadă prezenţi în „Asia Express 3”. (…) Oase a trădat prietenia noastră de 15 ani, începând să vorbească cu „Asia Express” despre contract, despre a pleca singur acolo şi au început discuţiile”, a spus CRBL.

Artistul a avut parte de un șoc foarte mare atunci când a realizat cele întâmplate, mai ales că nu se aștepta ca el și prietenul său să aibă o astfel de ceartă. CRBL a susținut că în 15 ani de prietenie nu au avut conflicte și nici nu s-ar fi gândit că se întorc din India supărați.

„Nu aveam nici o şansă să ne întoarcem certaţi din India. Au trecut atâţia ani de când ne ştim şi nu ne-am certat. Suntem prieteni cam de 15 ani, de foarte mult timp”, declara CRBL.

Oase nu a comentat afirmațiile

Pe de altă parte, Oase a susținut că nu vrea să comenteze afirmațiile lui CRBL pe motiv că „nu își spală rufele în public.” Cu toate că fostul membru al trupei „Simplu” se arăta afectat în perioada când a povestit despre ruptura lor, Oase a rămas calm și a spus că a fost o problemă personală.

„Singurul meu punct de vedere este că tot ce s-a întâmplat a fost o chestie personală și acolo trebuia să rămână. Eu nu-mi spăl rufele în public, dar nici nu mă deranjează ce a ales el să facă. Eu am văzut totul din prisma mea, știu situația și dorm bine noaptea, nu am nici o problemă”, spunea Oase la Antena Stars.

Citește și:
Maia Morgenstern pune la dispoziție apartamentul său pentru refugiații din Ucraina

Foto: Instagram Asia Express

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people