Alex Velea a împlinit 38 de ani. Ce urare emoționantă i-a făcut Antonia: „Mă simt atât de fericită și norocoasă”

Alex Velea a împlinit 38 de ani, iar partenera lui, Antonia, i-a făcut o urare specială cu această ocazie.

Alex Velea a împlinit 38 de ani. Ce urare emoționantă i-a făcut Antonia: „Mă simt atât de fericită și norocoasă”

Zi de sărbătoare în familia Antoniei și a lui Alex Velea.Artistulîși sărbătorește ziua de naștere alături de cei dragi și s-a bucurat de urările emoționante din partea familiei și a prietenilor. Cu toate că a primit toate gândurile bune, cântărețul a avut parte de cel mai frumos mesaj de la iubita lui, care s-a declarat cea mai fericită și norocoasă femeie alături de el.

Alex Velea, urare emoționantă din partea Antoniei de ziua lui

Antoniași Alex Velea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Nu de puține ori își fac dedicații de dragoste în fața tuturor, iar imaginile lor împreună adună mii de aprecieri din partea internauților. Cu ocazia zilei sale de naștere, Alex Velea a primit o urare specială din partea partenerei lui de viață, iar împlinirea celor 38 de ani a fost marcată și de o serie de imagini superbe de cuplu, postate de artistă pe Instagram.

„Astăzi este despre tine! Te iubesc, suflet bun! Mulțumesc pentru tot!”.

„Mă simt atât de fericită și norocoasă că pot împărtăși aceeași pasiune cu tine! Că pot lucra cu cel mai bun prieten al meu! Cât de minunat este! Acest om a fost în industrie de multă vreme și întotdeauna am admirat munca, dar și talentul dat de Dumnezeu! Și astăzi îl admir atât de mult… Ceea ce mă atrage cel mai mult este bunătatea, dar și voința lui de a-i ajuta pe alții! Să nu uităm că ador felul în care mă tratează și are grijă de mine, plus că mă face tot timpul să râd”, a fost mesajul transmis de Antonia pe Instagram.

Sursa: Instagram
Sursa: Instagram

Cum a trecut cuplul peste greutăți

Cântărețul a repostat toate imaginile și urările transmise delogodnicalui pe pagina sa de Instagram, alături de celelalte mesaje din partea apropiaților și fanilor. Alex Velea și Antonia trăiesc o poveste de dragoste de 10 ani, iar în vara anului trecut, artistul și-a cerut iubita în căsătorie. Împreună au doi băieți superbi, iar Maya, fiica Antoniei din fosta căsătorie, se înțelege de minune cu artistul.

Cu toate că au avut parte și de obstacole în relația lor, fiind ținta atacurilor și a comentariilor răutăcioase, cei doi formează o echipă în adevăratul sens al cuvântului și au reușit să treacă peste problemele lor. Alex Velea a declarat recent că cei trei copii i-au apropiat și mai mult, iar familia lor este cât se poate de unită.

Citește și:
Sandra Bullock, apariție rară alături de cei doi copii pe care i-a adoptat

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people