Motivul pentru care Alex Velea nu vrea să lupte în război pentru România: „Pentru ce am muri?”

Alex Velea a declarat că nu s-ar înrola în armată, în cazul în care România ar fi în pragul războiului.

Motivul pentru care Alex Velea nu vrea să lupte în război pentru România: „Pentru ce am muri?”

De mai bine de o lună, Ucraina se confruntă cu ororile războiului și efectele atacurilor rusești pe teritoriul său. Spre finalul lunii februarie, Vladimir Putin a ordonat atacul în Ucraina, iar de atunci panica s-a răspândit în întreaga lume. Ideea unui război extins în România i-a speriat pe mulți, inclusiv pe Alex Velea.

Alex Velea nu se gândește să se înroleze în armată în cazul unui război

Artistul a declarat recent că nici nu se gândește să se înroleze în armată, în cazul unei amenințări asupra României. Logodnicul Antoniei a precizat că nu înțelege actele de violență, fiind o persoană pașnică. Ba mai mult, a spus că nu este dispus să lupte pentru patrie și să riște să își piardă viața pe front.

Eu urăsc violența, urăsc războaiele. Pentru ce am lupta? Pentru ce am muri? Pentru patrie? Ce îți oferă patria ție? Nu aș vrea să mă duc la război, să fiu nevoit să mă duc la război. Sunt războaie făcute de bătrâni, în care mor tinerii”, a declarat Alex Velea în podcastul lui Radu Țibulcă.

Cântărețul a făcut mai multe declarații în podcastul lui Radu Țibulcă legate de viața pe care o are alături de Antonia și copiii lor, motiv în plus pentru care nu și-ar risca viața. Alex susține că statul nu i-a oferit un motiv pentru care ar intra în război să apere țara. De asemenea, acesta susține că acest conflict armat a fost inițiat de către bătrâni, pentru ca tinerii să moară.

Totodată, Alex Velea nu este singura persoană publică din showbiz-ul românesc care a declarat că nu s-ar înrola în armata României. Dan Capatos și Liviu Vârciu au invocat aceleași motive precum artistul. Dincolo de frica războiului, prezentatorul TV de la Antena 1 a spus că datoria sa supremă este de a-și apăra copilul și a-l duce într-un loc sigur.

Citește și:
Care sunt vedetele care vor participa în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people