Ștefan Bănică Jr. a avut o reacție dură după ce soția lui a fost jignită în mediul online

Ștefan Bănică Jr. a reacționat dur după ce o persoană de pe rețelele de socializare i-a adresat mai multe cuvinte jignitoare soției sale, Lavinia Pîrva.

Ștefan Bănică Jr. a avut o reacție dură după ce soția lui a fost jignită în mediul online

Ștefan Bănică Jr. a avut o reacție virulentă pe rețelele de socializare, după ce în urmă cu trei zile, unul dintre urmăritorii săi i-a adresat o serie de cuvinte jignitoare soției sale, Lavinia Pîrva.

Artistul a publicat pe Instagram o fotografie cu Loredana Groza, alături de un mesaj în care își îndemna fanii să urmărească în seara respectivă emisiunea X Factor de pe Antena 1, la care este jurat. „Și pițipoanca aia de nevastă-ta a apelat la același chirurg estetician? Seamănă tot mai tare cu Andreea Tonciu”, i-a scris acea persoană lui Ștefan Bănică Jr.

Așa cum era de așteptat, Ștefan Bănică Jr. a reacționat și i-a luat apărarea soției sale. „Prostia, nesimțirea și mârlănia nu au ce căuta pe pagina mea! Marș afară”, a fost răspunsul dat de artist.

Lavinia Pîrva formează un cuplu cu Ștefan Bănică Jr din 2013, iar în 2017 cei doi s-au căsătorit în Bulgaria. În 2019, Lavinia a devenit pentru prima dată mamă.

În cadrul unui interviu pentru revista Viva, Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre cum este viața lui de familie, de când a apărut și Alexandru, băiețelul pe care îl are alături de Lavinia Pîrva. „Pandemia mi-a „dăruit” timp cu copilul meu și cred că ăsta e un dar de neprețuit. Mi-am mutat centrul de atenție pe persoanele și lucrurile care contează cu adevărat pentru mine și mi-am întărit anumite convingeri vizavi de inutilitatea lucrurilor făcute doar de dragul de a le face.”

„Venirea pe lume a lui Alexandru, când aveam 51 de ani, o percep ca un cadou, pe care mi l-a făcut Dumnezeu. Și atunci, probabil, sunt mai relaxat. Așa că nu știu dacă e vorba de experiență sau de înțelegere a lucrurilor”, a adăugat artistul pentru sursa mai sus menționată.

Citește și:
Lidia Buble vorbește deschis despre despărțirea de Răzvan Simion

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people