Rihanna și A$AP Rocky formează un cuplu

Rihanna și A$AP Rocky formează un cuplu, după mulți ani în care au avut doar o relație de prietenie, a dezvăluit o sursă apropiată cântăreței pentru publicația People.

Rihanna și A$AP Rocky formează un cuplu

Rihanna și A$AP Rocky formează un cuplu, a confirmat ieri revista People, după ce o sursă apropiată a cântăreței ar fi recunoscut legătura. Acum, și publicația Entertainment Tonight confirmă zvonul, după ce a obținut informații de la o altă sursă care a detaliat relația.

„Au avut întotdeauna o chimie extraordinară și Rihanna relaționează cu A$AP într-un fel care este natural, ușor și amuzant. Se simte foarte confortabil în preajma lui, dar fiind că se cunosc de atât de mult timp, și simte o conexiune cu el și pentru că tatăl lui este din Barbados”, ar mai fi spus sursa citată despre relația de cuplu dintre Rihanna și A$AP Rocky. Rihanna este, și ea, din Barbados, lucru de care este foarte mândră și despre care a și vorbit în mai multe rânduri.

Ba chiar cântăreața a făcut recent o postare pe Instagram prin care își exprima bucuria cu ocazia celebrării celor 54 de ani de independență.

„M-am trezit cu sentimentul că e duminică în Barbados. Dacă știi, atunci știi că e cel mai bun sentiment de pe lume! Aș fi vrut să fiu acasă ca să sărbătoresc ieri cei 54 de ani de independență! Te iubesc, Barbados, cel mai bun loc din lume în care să fii acum, și sunt nerăbdătoare să-mi petrec următoarea duminică acasă!”, a scris Rihanna.

Zvonurile despre o eventuală relație între Rihanna și A$AP Rocky au început să circule în luna ianuarie a acestui an, la scurtă vreme după despărțirea artistei de fostul său partener, miliardarul Hassan Jameel, alături de care aceasta a avut o relație vreme de trei ani. La vremea respectivă, sursele apropiate cântăreței au negat zvonul.

„Rihanna este singură. Tocmai ce a ieșit dintr-o relație intensă cu Hassan. Vrea să fie singură și nu va sări imediat într-o altă relație”, spunea sursa, citată de E! Entertainment. Dar la vremea respectivă, aceeași sursă a făcut, totuși, comentarii despre prietenia apropiată dintre Rihanna și A$AP Rocky: „au o istorie îndelungată și se distrează”.

Citește și:
Elliot Page, starul din The Umbrella Academy și Juno, anunță că este transgender

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people