Raluca Bădulescu a debutat în urmă cu 15 ani ca model. Ce a declarat vedeta despre acel moment: „Am avut emoții”

Raluca Bădulescu a vorbit despre prima ei defilare dintr-o prezentare de modă, ca a avut loc în urmă cu 15 ani.

Raluca Bădulescu a debutat în urmă cu 15 ani ca model. Ce a declarat vedeta despre acel moment: "Am avut emoții"

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că Raluca Bădulescu este pasionată de modă, iar acest lucru se poate observa din aparițiile ei la evenimente publice, de pe rețelele de socializare ori din campaniile pe care le realizează pentru branduri sau designeri. 

Cu toate astea, sunt puțini cei care știu că Raluca Bădulescu a debutat în urmă cu 15 ani ca model. Se întâmpla în 2007, atunci când în cadrul unei prezentări de modă a cunoscutului designer Cătălin Botezatu, jurata de la „Bravo, ai stil!” și-a făcut apariția într-o rochie haute-couture realizată din materiale prețioase de culoare neagră. Într-un interviu pentru EGO.ro, vedeta și-a adus aminte de acea defilare.

„Recent am fost împreună cu Alexandru Raicu la Bucharest Fashion Week. La Bucharest Fashion Week merg de foarte mulți ani. De foarte mulți ani am onoarea fantastică de a prezenta pentru el și de a-i purta creațiile. Este absolut divin. Însă debutul meu ca model s-a întâmplat acum 13 sau 14 ani când am prezentat pentru Cătălin Botezatu. Am fost „mireasă” în colecția lui Cătălin. Uite, mă corectează nașul, acum 15 ani am fost”, a mărturisit Raluca Bădulescu pentru EGO.ro.

Raluca Bădulescu a recunoscut că a avut emoții în momentul în care și-a făcut debutul ca model, mai ales că ea a fost cea care a închis prezentarea de modă. Vedeta de la Kanal D și-a depășit fricile pe care le-a avut la vremea respectivă, iar totul a ieșit foarte bine. 

„Am avut emoții, nu mă întreba. El în backstage e mamă-mamă. Am avut mari emoții mai ales că am închis prezentare, știam cât de important este lucrul ăsta pentru el și am avut emoții de nu mai știam de mine. Dar a ieșit bine. Nu am dormit cu o seară înainte. Îmi venea să-l sun și să-i spun că nu mai vin. Îmi era frică să nu mă împiedic, să nu fac vreo nefăcută. Până la urmă a ieșit superb, am avut o rochie splendidă”, a mai spus Raluca Bădulescu pentru sursa citată anterior. 

Citește și:
Cum se înțelege Loredana Groza cu fiica ei. Dezvăluiri despre relația lor: „Nu îmi spune tot'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people