Diana Sar, detalii despre prima scenă de dragoste pe care a jucat-o într-un film: „Aveam mari emoții”

Diana Sar a vorbit despre cariera de actriță și prima scenă de dragoste pe care a filmat-o.

Diana Sar, detalii despre prima scenă de dragoste pe care a jucat-o într-un film: „Aveam mari emoții”

Diana Sar se bucură de celebritate, după ce s-a remarcat în seriale precum „Vlad”, dar și în pictorialele îndrăznețe pe care le-a realizat. Ea este printre cele mai apreciate actrițe de la ora actuală, iar fanii o urmăresc cu admirație în fiecare proiect. Recent,Diana Sara vorbit deschis despre rolurile pe care le-a avut și și-a amintit care a fost printre cele mai dificile scene pe care le-a filmat.

În paralel cu actoria, Diana Sar are și o carieră demodelși a fost văzută în multe pictoriale care i-au adus și mai multă popularitate. Cu toate acestea, actrița se simte foarte bine pe platourile de filmare și vorbește liber despre rolurile care au fost cele mai provocatoare.

Diana Sar, confesiuni despre prima secvență de dragoste filmată

Dian Sar a povestit despre prima sa scenă de dragoste. Întrebată într-un interviu dacă are emoții când filmează alături de un partener, ea a vorbit despre prima scenă și cum a influențat-o.Actrițaa spus că a avut parte de un partener care a făcut-o să se simtă în largul ei, însă a avut mari emoții.

 „Îmi place, m-a provocat mult. Dar ce m-a provocat foarte tare este și o scenă de amor, prima mea scenă de amor. Are nuditate cât să poată fi dată la cinema, dar pot să spun că a fost destul de grea secvența. De fapt, nu neapărat grea, dar eu aveam mari emoții pentru că era prima oară. Din fericire, am avut parte de o echipă care m-a făcut să mă simt bine și de partenerul meu, Iosif Paștina, care m-a făcut să mă simt foarte bine și nu a fost niciun moment groaznic, dar eram un pic emoționată de faptul că trebuie să mimez acolo. Nu știu, parcă e diferit în momentul când ești actriță, față de scena aia cumva”, a declarat Dian Sar pentru EGO.ro.

Diana Sar a adăugat faptul că ar fi vrut ca pe platourile de filmare, în cadrul acelor scene, să fie și un psiholog.

„Cred că mi-ar plăcea ca în anumite momente să fie un psiholog acolo la filmări care să te ajute, să te încurajeze, dar de data asta a fost bine. Bine cred că acum mi-a fost un pic mai greu pentru că a fost pentru prima dată. Dar nu e nimeni ca să vină să te ajute la filmări. Ești tu cu „bagajul” tău, cu regizorul și partenerul sau partenera”, a adăugat Diana Sar pentru sursa citată anterior.

Citește și:
Adela Popescu, deranjată de afirmațiile socrului ei. Ce i-a transmis tatăl lui Radu Vâlcan

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people