Cum se înțelege Loredana Groza cu fiica ei. Dezvăluiri despre relația lor: „Nu îmi spune tot”

Loredana Groza s-a destăinuit referitor la relația cu fiica sa, Elena, și a dezvăluit cum au reușit să se înțeleagă atât de bine de-a lungul timpului.

Cum se înțelege Loredana Groza cu fiica ei. Dezvăluiri despre relația lor: „Nu îmi spune tot”

Loredana Groza are o fiică ce îi seamănă leit și cu care se înțelege de minune. Vedeta și Elena sunt precum cele mai bune prietene, iar cântăreața a dezvăluit cum au reușit de-a lungul timpului să treacă peste bariere.

Loredana Groza, despre relația cu fiica ei

Într-un interviu acordat pentru Cancan, Loredana a vorbit deschis despre viața de familie. Artista are o fiică, pe nume Elena, în vârstă de 24 de ani. Cântăreața a dezvăluit ce relație are cu tânăra, dar și cum au trecut de-a lungul anilor peste probleme.

Deși Loredana este în lumina reflectoarelor de ani buni, fiica acesteia a stat departe de ochii lumii. Elena a primit cele mai bune sfaturi de la mama sa, iar dincolo de îndrumarea în carieră, cele două s-au înțeles foarte bine pe toate planurile. Cântăreața a precizat că a încercat să fie mereu un părinte deschis și să comunice sincer cu copilul ei pentru a crea o conexiune.

„Ea e mai introvertită, ne destăinuim și ea îmi spune, uneori și când nu îmi spune tot în momentul respectiv, a doua zi, a treia zi, se deschide și mai mult. Dar nu sunt o mamă de tipul mamelor noastre, care au trăit în comunism și nu vreau să le judec. Și erau niște subiecte tabu, pe care nu puteam să le abordăm niciodată. Nici noi, și nici părinții noștri, dar eu am zis că vreau să depășim aceste subiecte, să nu mai fie tabu și să am o comunicare directă, sinceră, chiar dacă uneori mă pune pe mine într-o lumină proastă o anumită discuție. „Da, mami, uite, eu am făcut chestia asta!”. La un moment dat am fumat, recunosc, a fost o prostie, dar nu am mințit-o că n-am fumat. Învață din greșeala mea și n-o mai repeta, pentru că e un lucru care îți face rău și, chiar dacă te lași de fumat, acolo, undeva, e o memorie a acelui lucru și mai încolo se resimte organismul!”, a declarat Loredana Groza.

De asemenea, cântăreața a dezvăluit că nu doar fiica ei învață de la ea, ci și invers. Loredana Groza este adepta a tot ce este nou, iar cea care o ține la curent cu actualitatea și ce este fresh în muzică este chiar Elena. Tânăra împarte aceeași pasiune cu mama ei și a ales o carieră în domeniul muzical.

„Ea mă învață foarte multe chestii legate de muzică, este o enciclopedie ambulantă, cunoaște toate cântecele și trupele tari. Nu ascultă orice muzică, bine, la șase ani știa tot Beatles-ul pe de rost, ceea ce este o performanță pe care rar am întâlnit-o, și fără să-i impun acest lucru. Singură a descoperit, învață imediat orice cântec, este fană Harry Styles, trebuie să recunosc. Tot timpul îmi aduce noi artiști și mi-i prezintă, și îmi povestește: „Uite, ce crezi că a vrut să spună aici?”. Comentăm despre versuri, cred foarte mult în puterea versurilor și în mesajul pe care îl transmiți!”, a adăugat Loredana Groza pentru sursa citată anterior. .

Citește și:
Maia Morgenstern, reacție după derapajul lui George Buhnici: „Să ne purtăm frumos, să ne exprimăm civilizat'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people