Prințul Charles și Camilla Bowles s-au vaccinat împotriva COVID-19

Prințul Charles, în vârstă de 72 de ani, și actuala lui soție, Camilla Bowles, în vârstă de 73 de ani, s-au vaccinat împotriva COVID-19.

Prințul Charles și Camilla Bowles s-au vaccinat împotriva COVID-19

Prințul Charles, în vârstă de 72 de ani, și soția lui, Camilla Bowles, în vârstă de 73 de ani, s-au vaccinat împotriva COVID-19, potrivit Clarence House.

Prințul Charles și Camilla Bowles s-au vaccinat împotriva COVID-19, la o lună după ce Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip au fost și ei vaccinați. Până acum, nu există informații cu privire la vaccinul pe care l-au primit Prințul Charles și soția sa sau dacă s-au vaccinat împreună, informează BBC.

În cazul Reginei Elisabeta a II-a și a prinţului consort Philip, o sursă apropiată familiei regale a declarat că vaccinurile au fost administrate de către un medic de familie la reşedinţa regală de la Castelul Windsor.

În luna martie a anului 2020, Prințul Charles a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Acesta și soția sa, Ducesa de Cornwall, au stat izolați la reședința lor din Birkhall, Scoția. Prințul de Wales a prezentat simptome ușoare. Soția sa a fost și ea testată și, cu toate că rezultatul a fost negativ, Camilla a decis să se autoizoleze.

Prințul Charles a vorbit despre experiența sa cu COVID-19, mărturisind că a avut simptome ușoare și a putut să lucreze de acasă. „Din fericire am avut simptome ușoare. Cu toții știm deja că este o experiență ciudată, frustrantă deoarece nu te mai poți bucura de prezența familiei și a prietenilor și dintr-o dată toate lucrurile normale din viața ta îți sunt înlăturate”, a declarat Prințul Charles. În iunie, el a dezvăluit personalului de la National Health Service că nu și-a recăpătat pe deplin mirosul și gustul.

Prințul William s-ar fi infectat cu coronavirus în aceeași perioadă în care tatăl său, Prințul Charles, a fost testat pozitiv. În luna noiembrie a anului 2020, The Sun a publicat informația că Prințul William ar fi avut coronavirus și că nu a făcut public diagnosticul pentru că „se întâmplau lucruri importante și nu voiam să îngrijorez pe nimeni.” Aceeași sursă a relatat că Ducele de Cambridge a fost tratat de către medicii familiei regale și s-a izolat la reședința sa de la țară, Anmer Hall din Norfolk.

Citește și:
Toni Grecu a fost externat. Primele declarații, după ce s-a vindecat de coronavirus

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video