Prințesa Diana ar fi vrut ca Prințul Harry și Prințul William să rămână apropiați

Coautorul cărții Finding Freedom, Omid Scobie, crede că Prințesa Diana i-ar fi încurajat pe cei doi copii să nu se îndepărteze unul de celălalt.

Prințesa Diana ar fi vrut ca Prințul Harry și Prințul William să rămână apropiați

S-a tot zvonit că tensiunile dintre Prințul Harry și fratele său, Prințul William, au continuat să crească odată cu decizia acestuia de a renunța la titlurile și îndatoririle regale și de a se muta peste ocean alături de soția sa, Meghan Markle.

Coautor al cărții Finding Freedom, editorul Omid Scobie crede că mama acestora, Prințesa Diana, n-ar fi tolerat o asemenea tăcere între ei dacă ar mai fi fost în viață acum.

„Diana cu siguranță i-ar fi adus pe Harry și pe William la aceeași masă și i-ar fi făcut să își rezolve neînțelegerile”, spune acesta pentru Entertainment Tonight. „Cred că transparența a fost întotdeauna importantă pentru Diana, și e ceva ce nu prea am văzut în relațiile noului cuplu cu restul familiei regale, în ultimele luni.”

Atât Scobie cât și Durand subliniază în carte incertitudinea Prințului William legat de relația dintre Prințul Harry și Meghan ca punctul de plecare al problemelor dintre cei doi frați. Scobie însă continuă și spune cum Diana le-ar fi cerut fiilor săi să rămână apropiați.

„Diana i-ar fi încurajat și le-ar fi înțeles situația în care s-a aflat și ea, dar ceea ce trebuie să reținem e că relația dintre Harry și William nu a ajuns chiar la final”, a mai spus el.

Scobie descrie relația dintre cei doi ca fiind „incredibil de importantă” pentru Harry, și că el cu siguranță nu va ține supărarea la nesfârșit.

„Cred că se vor reuni la un moment dat”, concluzionează acesta. „Știi, nici pandemia nu prea a ajutat, cu toții am fost și suntem departe de cei dragi – cei cu care ne înțelegem și cei cu care nu ne înțelegem – dar l-am văzut pe Harry păstrând relațiile cu diverși membri ai familiei regale și chiar vorbind constant cu bunica sa, Regina, sau cu Prințul Charles.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

O situație complicată într-un moment nepotrivit, am putea spune despre relația celor doi frați – tocmai de aceea, e foarte posibil ca lucrurile să ia o întorsătură optimistă spre finalul pandemiei de coronavirus.

Citește și:
Ce părere au, de fapt, Prințul Charles și Camilla despre Meghan Markle

Text: Cristiana Daraban
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video