Prințul Harry și-a „pedepsit” cel mai bun prieten din cauza îndoielilor pe care acesta le-a avut vizavi de relația sa cu Meghan Markle

Prințul Harry a decis să se îndepărteze de cel mai bun prieten al său, după ce acesta l-a avertizat în legătură cu relația cu Meghan Markle.

Prințul Harry și-a „pedepsit” cel mai bun prieten din cauza îndoielilor pe care acesta le-a avut vizavi de relația sa cu Meghan Markle

Cel mai bun prieten din copilărie al Prințului Harry l-a avertizat pe acesta în privința relației cu Meghan Markle și a ritmului rapid în care relația s-a desfășurat. Tom „Skippy” Inskip – care a fost în alături de  Harry în multe dintre escapadele sale din perioada de burlăcie – și-a sfătuit cel mai bun prieten să locuiască cu actrița din „Suits” înainte de „a face ceva mai serios”, afirmă The Telegraph, citând controversata biografie lansată marți.

Deși sfatul „a avut o intenție bună”, Harry „nu l-a văzut în totalitate așa”, afirmă o sursă în cartea „Finding Freedom: Harry, Meghan and the Making of a Modern Royal Family”.

„Chiar l-a rănit pe Harry că cineva cu care era atât de aproapiat nu a avut încredere în judecata sa”, a spus sursa, care aparent a vorbit biografilor cu permisiunea lui Harry și Meghan, afirmă The Telegraph.

Inskip și soția sa, Lara Hughes-Young, au fost mai apoi „pedepsiți” pentru vorbele lor – fiind excluși de la petrecerea de nuntă a cuplului regal ținută la Frogmore House în mai 2018.

„Cearta” a durat până anul trecut, când ambele părți au remediat problemele,  după moartea soacrei lui Skippy, potrivit cărții.

Skippy este un prieten apropiat al lui Harry încă de pe vremea când s-au cunoscut la Eton, iar acesta a fost unul dintre cei aflați în celebra noapte la Las Vegas din 2012, în care prințul a fost prins jucând biliard în pielea goală, alături de mai multe femei, în incinta unui hotel.

Nunta lui Skippy din Jamaica în 2017 a fost una dintre primele apariții ale lui Meghan cu Prințul Harry.

Un purtător de cuvânt al Ducelui și Ducesei a declarat anterior pentru The Post că cei doi nu au fost „intervievați și nu au contribuit” la carte.

Palatul Buckingham a declarat pentru The Telegraph că nu vor comenta conținutul cărții sau afirmațiile făcute de surse nenumite.

Citește și:
Pagina de Wikipedia a lui Meghan Markle a fost modificată înainte ca relația ei cu Prințul Harry să devină publică

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people