Omagiul emoționant adus de John Travolta și fiica lui, Ella, la o lună de la decesul lui Kelly Preston

În urmă cu o lună actrița Kelly Preston a murit de cancer la sân la 57 de ani, după ce s-a luptat timp de doi ani cu această cumplită boală, iar soțul și fiica ei i-au adus un omagiu emoționant.

Omagiul emoționant adus de John Travolta și fiica lui, Ella, la o lună de la decesul lui Kelly Preston

John Travolta și fiica lui, Ella Travolta, au dansat împreună în amintirea regretatei actrițe Kelly Preston, soția lui Travolta, care a decedat în luna iulie după o luptă cu cancerul la sân.

„Eu și fiica mea @ella.travolta dansând în memoria lui momma”, a scris actorul în vârstă de 66 de ani în descrierea clipului postat pe Instagram. „Unul dintre lucrurile favorite ale lui Kelly, să danseze cu mine”. Clipul îl arată pe Travolta dansând într-un restaurant împreună cu fiica lui în vârstă de 20 de ani, pe acordurile muzicii de pian.

 

View this post on Instagram

 

My daughter @ella.travolta and I dancing in memory of momma. One of Kellys favorite things, dancing with me.

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on

Este prima postare pe care celebrul actor o face pe rețelele de socializare după ce, pe 12 iulie, a anunțat pe Instagram faptul că soția lui a decedat la vârsta de 57 de ani.

John Travolta a postat atunci acest mesaj pe contul său de Instagram. „Dragostea și viața lui Kelly vor fi întotdeauna amintite. O să îmi acord un timp pentru a fi alături de copiii mei care și-au pierdut mama, așa că vă rog să mă iertați în avans dacă nu veți mai auzi o perioadă de noi. Însă, trebuie să știti că voi simți valurile vostre de dragoste în săptămânile și lunile care vor urma și cât ne vom vindeca”.

 

View this post on Instagram

 

It is with a very heavy heart that I inform you that my beautiful wife Kelly has lost her two-year battle with breast cancer. She fought a courageous fight with the love and support of so many. My family and I will forever be grateful to her doctors and nurses at MD Anderson Cancer Center, all the medical centers that have helped, as well as her many friends and loved ones who have been by her side. Kellys love and life will always be remembered. I will be taking some time to be there for my children who have lost their mother, so forgive me in advance if you dont hear from us for a while. But please know that I will feel your outpouring of love in the weeks and months ahead as we heal. All my love, JT

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on

„În dimineața zilei de 12 iulie 2020, Kelly Preston, soție și mamă adorată, a murit după o luptă de doi ani cu cancerul la sân”, a declarat un reprezentant al familiei în exclusivitate pentru publicația People.

„Alegând să ducă această luptă în privat, ea a făcut unele tratamente medicale pentru o perioadă, susținută de familie și prietenii apropiați”, a mai declarat reprezentantul familiei. „A fost un suflet frumos, iubitor și strălucitor căreia i-a păsat foarte mult de ceilalți și care a adus viață oricărui lucru pe care l-a atins. Familia ei solicită înțelegere pentru dorința de respectare a intimității în aceste momente tragice”.

Kelly Preston a fost căsătorită cu actorul John Travolta și au avut împreună trei copii: Ella, în vârstă de 20 de ani și Benjamin, în vârstă de 9 ani. Fiul cel mare al cuplului, Jett, a murit la numai 16 ani în ianuarie 2009.

Kelly Preston s-a născut în 1962 la Honolulu, Hawaii și a avut câteva apariții notabile pe marile ecrane în filme precum SpaceCamp (1986), Twins (1988), Jerry Maguire (1996) și For Love of the Game (1999). Ultimul său rol a fost în pelicula Gotti din 2018, unde a jucat alături de soțul ei, John Travolta. Kelly Preston și John Travolta s-au logodit în 1990 și s-au căsătorit pe 5 septembrie 1991.

Citește și:
Tatăl lui Beyonce, Mathew Knowles, dezvăluie că are cancer la sân

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people