Noi imagini de la filmările serialului The Crown

The Crown sezonul 5 este așteptat cu nerăbdare de fani, mai cu seamă că va trata sfârșitul mariajului dintre Prințul Charles și Prințesa Diana. 

The Crown sezonul 5 se va concentra pe unul dintre cele mai delicate momente din viața monarhiei britanice: divorțul răsunător și teribil de amar dintre Prințul Charles și Prințesa Diana, gestionat într-o manieră cel puțin neinspirată de Casa Regală.

În The Crown sezonul 5 are loc o schimbare dramatică a personajelor, care să reflecte înaintarea acestora în vârstă. Astfel, se știe deja că rolul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii va fi preluat, de la Olivia Colman, de excelenta Imelda Staunton, cunoscută pentru nenumărate roluri din teatru, film, televiziune și musical care i-au și adus numeroase premii. Rolul reginei a fost jucat în primele două sezoane ale serialului-fenomen de Claire Foy.

În acest sezon, Charles și Diana vor fi interpretați de către Dominic West, în vârstă de 51 de ani, și Elizabeth Debicki, de 30, aceștia preluând rolurile jucate până acum de Josh O’Connor și Emma Corrin. Prințul William și Prințul Harry sunt jucați de către Timothee Sambor și Teddy Hawley.

Recent, au apărut o serie de fotografii în care îi putem vedea pe Dominic și pe Elizabeth reproducând călătoria cuplului regal în Italia. Debicki poartă o rochie cu un imprimeu floral și o pereche de ochelari, iar West un costum maro cu accente albastre.

Scenele au fost filmate pe iahtul Christina O, în Palma de Mallorca. Luxoasa barcă i-a aparținut lui Jackie Kennedy și poate fi închiriată pentru suma de 627.505 de dolari pe săptămână. 

The Crown sezonul 5 va avea premiera pe Netflix în 2022, data exactă nefiind anunțată încă. Se știe, însă, că serialul se va termina odată cu sezonul 6, și că nu va trata partea din prezent, cu scandalul generat de despărțirea Prințului Harry și a lui Meghan Marklede Casa Regală. Creatorul seriei, Peter Morgan, afirma că are o regulă de 20 de ani în minte atunci când concepe scenariul, pentru că simte că este nevoie de timp ca episoadele istorice să fie înțelese și redate așa cum trebuie.

Citește și:
Legătura surprinzătoare dintre Prințesa Diana și celebrul serial Bridgerton

Foto: Profimedia, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people