Legătura surprinzătoare dintre Prințesa Diana și celebrul serial Bridgerton

Cu siguranță fanii serialului Bridgerton nu se așteptau la această veste!

Legătura surprinzătoare dintre Prințesa Diana și celebrul serial Bridgerton

Cu siguranță fanii serialului Bridgerton nu se așteptau ca între celebra producție Netflix și regretata Prințesă Diana să existe o legătură, însă, da, există.

Casa în care a copilărit Prințesa Diana a constituit o sursă de inspirație pentru Chris Van Dusen, creatorul serialului Bridgerton, așa cum chiar el a dezvăluit pe rețelele de socializare.

Chris Van Dusen a povestit pe Twitter că Althorp House, casa familiei Spencer, unde a copilărit Prințesa Diana, a fost o adevărată inspirație pentru el atunci când a început producția pentru serialul care a făcut și încă face furori pe Netflix.

„Interiorul casei în care locuiește familia Bridgerton a fost inspirat de vizita mea la Althorp, atunci când abia începusem să ne gândim la serial. Eleganță. Opulență. Și acea scară impresionantă”, a dezvăluit el.

Deși Van Dusen a făcut această dezvăluire în urmă cu aproape un an, fratele Prințesei Diana, Charles Spencer, a observat abia acum mesajul de pe Twitter și a răspuns într-un mod admirativ. „Abia acum am văzut asta – un compliment minunat pentru cei care au locuit aici înaintea mea și au făcut din Althorp House ceea ce este astăzi”.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Moșia Althorp este și locul unde Prințesa Diana a fost îngropată după decesul ei prematur din 1997 într-un accident de mașină. Ea este îngropată pe o insulă aflată în mijlocul unui lac ornamental cunoscut ca The Round Oval, aflat în grădinile din parcul Althorp.

Bridgerton se va întoarce în curând cu noi sezoane pe Netflix! Este anunțul oficial pe care toți fanii serialului îl așteptau cu nerăbdare. Netflix a reînnoit cel mai mare serial al său, Bridgerton, cu sezoanele 3 și 4. Sezonul 2 este în post-producție și se bazează pe următoarea carte din seria Juliei Quinn, „Vicontele care mă iubea”. Aici, Lord Anthony Bridgerton este în căutarea vicontesei sale.

Însă există și vești proaste pentru fanii serialului Bridgerton! Îndrăgitul actor Regé-Jean Page nu va mai apărea în cel de-al doilea sezon al producției Netflix.

Potrivit unei surse citată de Pagesix, adevăratul motiv pentru care Regé-Jean Page nu va apărea în al doilea sezon al serialul îl constituie faptul că „nu i-a plăcut ceea ce producătorii au pregătit pentru personajul său”, Ducele de Hastings.

„Regé nu revine în rolul din Bridgerton din cauza diferențelor creative care există între el și producătorul executiv Shonda Rhimes și echipa ei. El nu a fost mulțumit de ceea ce i se pregătea personajului său în sezonul 2, în care ar fi fost doar un personaj și nu punctul central al serialului. De altfel, Regé a fost asaltat de oferte pentru alte roluri principale foarte interesante”, a declarat sursa.

Aceeași sursă a ținut să sublinieze faptul că Regé nu a luat în considerare strategia celebrei producătoare Shonda Rhimes atunci când a cerut modificarea scenariului. „Dacă vă uitați la toate numele mari care au părăsit în trecut serialul Grey’s Anatomy (show creat și produs tot de Shonda Rhimes – n.red.) atunci se poate observa că Shonda nu este persoana cu care să nu fii de acord, pentru ea nimeni nu este mai important decât serialul. Cu toate acestea, Regé-Jean Page a rămas în relații bune cu echipa de producție”.

Citește și:
Cum a parodiat Regé-Jean Page faimoasele scene de sex din Bridgerton

Foto: PR, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video