Scandal în Marea Britanie: Imaginea cu care Prințul Charles a stârnit revoltă

Prințul Charles a reușit să scoată din sărite o parte din fanii săi de pe Twitter.

Scandal în Marea Britanie: Imaginea cu care Prințul Charles a stârnit revoltă

Prințul Charles se află în fața unei controverse, după ce un detaliu minuscul dintr-o fotografie a fost interpretat drept o dovadă de ipocrizie de câțiva dintre urmăritorii săi.

Câteva imagini cu impunătoarea Garden Room de la Clarence House, reședința pe care viitorul rege o împarte cu a doua soție, Camilla Parker Bowles, au fost postate luni pe contul oficial de Twitter al cuplului, @ClarenceHouse.

„Garden Room din Clarence House a fost creată de Regina Elisabeta – Regina Mamă din două camere și oferă priveliști frumoase spre grădină”, explica mesajul însoțitor. „Astăzi este folosită pentru primirea vizitatorilor oficiali și conține instrumente muzicale, fotografii de familie și opere de artă.”

Menite să ofere acces la intimitatea familiei și să pună accent pe gusturile sale impecabile, fotografiile au reușit să scandalizeze o parte din publicul larg. Motivul este un portret al Prințului Harry, care poate fi văzut pe un colț de birou.

„Nu posta o poză cu Harry dacă nu poți pune pixul pe hârtie sau să deschizi gura pentru a-l apăra”, a comentat cineva.

„Lasă-l pe Harry ÎN PACE. Nu i-ai susținut pe el și pe Archie. Ce păcat!”, a adăugat altcineva.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Printre multele declarații incendiare făcute de Harry & Meghan în interviul acordat lui Oprah Winfrey, Ducele de Sussex a spus că tatăl lui, Prințul Charles, și fratele lui, Prințul William, „sunt captivi' în interiorul monarhiei britanice. „Eu sunt parte din sistem alături de ei, mereu am fost, însă cred – și sunt foarte conștient de asta – că fratele meu nu poate părăsi sistemul așa cum am făcut-o eu. Tatăl și fratele meu sunt captivi. Ei nu au posibilitatea de a pleca și chiar îi compătimesc”, a declarat Harry.

Potrivit unor surse apropiate, Prințul Charles este în continuare extrem de mâhnit din cauza interviului pe care fiul său, Prințul Harry, și Meghan Markle i l-au acordat lui Oprah Winfrey. Ba mai mult decât atât, se pare că Prințul Charles nu își va putea ierta niciodată fiul pentru declarațiile făcute.

Citește și:

Charles & Diana: detaliul care a ieșit la iveală la 40 de ani de la nunta secolului

Foto: Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video