Mihai Bendeac, primele declarații după ce a fost filmat în stare de ebrietate: „Recunosc că sunt prost”

Mihai Bendeac a oferit primele declarații, după ce a fost filmat și postat pe rețelele de socializare fiind în stare de ebrietate.

Mihai Bendeac, primele declarații după ce a fost filmat în stare de ebrietate: „Recunosc că sunt prost”

Mihai Bendeac a fost surprins de fanii de pe rețelele de socializare într-o ipostază cum rar le este dat să vadă. După o seară de distracție, actorul a fost filmat de bunul său prieten Codin Maticiuc, plecând de la o petrecere, în timp ce ținea o sticlă de apă în mână pentru a se hidrata. Fiind în stare de ebrietate, juratul de la „IUmor” a recurs la un gest surprinzător, care a devenit viral imediat.

Reacția lui Mihai Bendeac

În mijlocul străzii, Mihai Bendeac s-a dat jos din mașina în care se afla cu prietenii săi pentru a-și arăta posteriorul în fața camerei de filmat. Imaginile au făcut înconjurul Internetului, iar actorul a ținut să își ceară scuze public, pe contul său de Instagram, pentru gestul necugetat.

Artistul a recunoscut într-o serie de InstaStories că ceea ce a făcut și faptul că l-a pus pe Codin Maticiuc să filmeze a fost deplasat și și-a cerut scuze familiei, în primul rând. De asemenea, acesta a dat vina și pe anturajul său, care nu îl ajută să-și păstreze cumpătul în astfel de situații.

„Aș vrea să-mi cer iertare familiei mele și tuturor celor care mă iubesc și mă apreciază. Cuvintele sunt de prisos. Recunosc că sunt prost. Bă, sunt prost, recunosc că sunt prost, nici nu am un anturaj, de foarte multe ori, care să mă ajute în acest sens, dar faptul că îmi dau seama, e un prim pas.„, a spus Mihai Bendeac pe Instagram.

Videoclipul cu Mihai Bendeac a apărut pe rețelele de socializare în urmă cu câteva seri. După noaptea petrecută la club actorul s-a lăsat filmat în timp ce își dădea pantalonii jos în mijlocul străzii. „Dacă vrei paparazzi, îți dau eu!”, se aude pe filmare.

Citește și:
Angelina Jolie, dată în judecată de Brad Pitt

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people