Codin Maticiuc dezvăluie detalii inedite despre partenera lui, Ana Pandeli

Codin Maticiuc și-a surprins urmăritorii cu dezvăluirile inedite pe care le-a făcut pe rețelele de socializare despre partenera lui, Ana Pandeli.

Codin Maticiuc dezvăluie detalii inedite despre partenera lui, Ana Pandeli

Codin Maticiuc formează de mai mulți ani un cuplu cu Ana Pandeli. În 2019, cei doi au devenit părinți și au împreună o fetiță, pe nume Smaranda. Partenera lui Maticiuc mai are un băiat dintr-o relație anterioară. 

Codin Maticiuc a povestit acum câteva luni că Ana Pandeli este actriță și că este o persoană discretă. În iunie 2021, cei doi și-au făcut apariția pe covorul roșu la Gala Premiilor Gopo.

Recent, Codin Maticiuc a dezvăluit detalii neștiute despre partenera lui. El a mărturisit că Ana Pandeli este pasionată de sport, și pe lângă asta face și trasee montane. „Gagica mea e nebună. Da, nu exagerez. Știam asta de ceva vreme dar acum mă gândesc serios să fac ceva în privința asta. Stați să vă explic. Femeia e obsedată de sport. Efectiv face și patru antrenamente pe zi. Ea nu recunoaște, zice că face trei. Sală la greu, padel și spinning, pe astea le numără și ea. Ei, pe lângă astea trei ea mai face așa, „de plictiseală”: 18 minute de plank. 18 minute în continuu?!? Întrebați orice om normal la cap, ăsta se pune cât un antrenament întreg.”

Pe lângă traseele pe munții din România, Ana Pandeli a mai plecat și în Tanzania pentru a urca pe Kilimanjaro. „În fine, începeți să înțelegeți că am dreptate când o fac nebună dar nu am terminat. Ea face trasee prin munți, pe ai noștri i-a terminat deja. Am fost și eu o dată sau de două ori pe niște trasee mai ușoare pe care oricum mi-am blestemat soarta în timp ce ea alerga în jurul meu ca să facă mai multă mișcare. Cum a terminat ea munții de la noi acum două săptămâni a plecat în Tanzania (Africa) să urce pe Kilimanjaro (5895 de metri). Nu s-a dus și ea pe Mont Blanc de exemplu (4800 de metri). De ce? Știți deja. Pentru că e nebună. O să ziceți că ce contează încă o mie de metri. Contează și o să vă dumiriți și voi de îndată.”

Codin Maticiuc a adăugat că partenera lui nu a mers singură și a continuat să povestească cum a decurs traseul montan făcut de Ana Pandeli. „În primul rând trebuie să știți că oficial, declarat, 10 oameni care încearcă să urce acest munte mor în fiecare an. Neoficial vreo 30. Dați un google, chiar vă rog. Clar trebuie să fii nebun să-ți asumi acest risc!

N-a plecat singură, a plecat cu Tea prietena ei de la radio Zu care citește știrile în fiecare dimineață și soțul acesteia. Ăia doi cumva mai nebuni decât a mea căci erau mai puțin pregătiți fizic. Iată cum s-a întâmplat: au plecat împreună cu alți câțiva nebuni de prin lume adunați și câțiva ghizi care îi mai ajutau să care echipament. De ce să care mă întrebați? Pentru că e nebună. Nu, scuze. Pentru că ei au plecat de la baza muntelui de la 38 de grade celsius și au ajuns în vârf la -30 de grade.”

Codin Maticiuc a avut cuvinte de laudă la adresa partenerei sale, care s-a dovedit a fi curajoasă pe acest traseu pe care l-a parcurs. „Urcușul s-a petrecut în 6 zile cu o medie de 6-8 ore pe zi până unde ghizii făceau corturile și stabileau un basecamp. Nu se făcea mai mult pentru că ai nevoie să te obișnuiești cu altitudinea și aerul rar. Trebuie să iei pastile de rău de înălțime. De la 2000 de metri Teei și soțului a început să le fie rău și să le curgă sânge din nas. Anei mele nu, așa că ea mai făcea undeva la 5-6 ore pe zi niște trasee adiacente. De ce? Știți deja. Toată șmecheria a ținut-o și pe ea până la 5000 de metri când s-a făcut ultima bază. Nu vă spun că îi era și extrem de frig noaptea în sacul de dormit pe care s-a ambiționat să-l închirieze ca să „nu arunce cu banii, să facă o economie”. De ce? Pentru că sunt eu nebun de data asta și nu i-am impus să-și ia naibii cele mai scumpe echipamente că sunt oricum cât nota mea la Nuba.”

În ciuda faptului că a ajuns cu greu în vârf și că a întâmpinat și dificultăți pe traseu, Codin Maticiuc a spus că Ana Pandeli a reușit să coboare de pe Kilimanjaro în 12 ore și că următorul ei obiectiv este să parcurgă și Everest. „Ei, de la 5000, cum vă spuneam a început calvarul până ȘI pentru nebuna mea. Au leșinat toți pe rând de câteva zeci de ori până în vârf și îi trezeau ghizii dacă mai pot sau mai vor să continue. Au ajuns cu greu în vârf cu degetele degerate și cine știe câte alte suferințe fizice. Coborârea urma să fie alte trei zile până jos cu dormit în corturi. În cât timp a făcut-o însă a mea? În 12 ore, dintr-o bucată, singură că n-a mai venit nici ghidul cu ea. De ce? Sper că ați înțeles deja că femeia e nebună probabil și-o fi dat seama și ăla. În concluzie vă spun că degeaba am gagică frumoasă, deșteaptă și mamă eroină pentru că e nebună! Iar eu nu sunt doar nebun ci și prost dacă o las să plece pe Everest cum plănuiește. Gata!”, a scris Codin Maticiuc pe Facebook, alături de o fotografie cu partenera lui, Ana Pandeli, după ce a urcat pe Kilimanjaro.

Citește și:
Irina Rimes și iubitul ei, David Goldcher, se întrec în declarații de dragoste pe Instagram

Foto: Instagram Codin Maticiuc

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people