Mihai Bendeac i-a transmis Mirei un mesaj surprinzător de ziua ei de naștere: „Vom fi o familie minunată!”

Mihai Bendeac a luat prin surprindere cu mesajul pe care i l-a transmis Mirei pe rețelele de socializare de ziua ei de naștere.

Mihai Bendeac i-a transmis Mirei un mesaj surprinzător de ziua ei de naștere: "Vom fi o familie minunată!"

Mira a împlinit recent 27 de ani. Cântăreața a decis să petreacă acest moment departe de România, mai exact în Dubai, acolo unde este cazată la Palazzo Versace.

În ziua în care Mira a împlinit 27 de ani, artista a publicat câteva fotografii în care se poate observa că ține în mână un tort, alături de un mesaj prin care le mulțumește urmăritorilor săi pentru susținerea pe care i-au acordat-o de-a lungul timpului, precum și pentru urările cu ocazia aniversării ei. 

„Doamne, Doamne, te rog fă să fie bine pe Pământ 🙏🏼 #27 Mulțumesc din toată inima mea pentru urări, pentru cuvintele voastre frumoase și pentru că mereu mi-ați fost alături! Vă sunt recunoscătoare!”, a scris Mira pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de MIRA #divina (@mira)

Ceea ce a atras atenția a fost, de fapt, comentariul pe care Mira l-a primit la aceste imagini din partea lui Mihai Bendeac. Actorul și juratul emisiunii „iUmor” a surprins pe toată lumea cu un mesaj neașteptat: La mulți ani! Să ne fie bine amândurora și să ne bucurăm de copilașul pe care urmează să-l avem împreună! Vom fi o familie minunată! ❤️ Te iubesc!”, a scris Mihai Bendeac. Răspunsul din partea Mirei nu s-a lăsat foarte mult așteptat, care a ținut să îi spună: „M-ai lăsat fără cuvinte… 😩😂😂😂”. Fanii s-au amuzat de schimbul de replici dintre cei doi.

În luna mai a anului 2020, Mira a urcat pe scena „iUmor”, acolo a avut un roast la adresa actorului, de atunci începând cei doi să își transmită diferite mesaje amuzante sau ironice pe rețelele de socializare.

„Sunt aici (n.r. la „iUmor”) pentru că Mihai mă urmărește pe Instagram, și pe Facebook, și pe YouTube. E un privilegiu să fiu admirată de un artist ca tine, mă simt importantă. Mihai, te admir foarte tare, ești un bărbat mișto, un actor foarte bun, o vedetă până la urmă. După ce ștergi mizeria aia de pe deget (n.r. tatuajul – „never” – niciodată) poți să mă suni.”

Citește și:
Elena Gheorghe, într-o imagine de colecție din 2009, alături de Adela Popescu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people