Răspunsul lui Cătălin Măruță la mesajele în care Mihai Bendeac îl acuza de hărțuire

Cătălin Măruță și Mihai Bendeac sunt protagoniștii celei mai recente controverse din showbiz-ul românesc.

Răspunsul lui Cătălin Măruță la mesajele în care Mihai Bendeac îl acuza de hărțuire

Cătălin Măruță și Mihai Bendeac sunt protagoniștii celei mai recente controverse din showbiz-ul românesc. Sau poate nu, așa cum vrea să dea de înțeles Cătălin Măruță.

Zilele trecute Mihai Bendeac a făcut unele afirmații la adresa lui Cătălin Măruță, pe scurt, Bendeac îl acuza pe Măruță că insistențele sale cu privire la participarea lui la podcastul găzduit de vedeta TV au depășit pragul hărțuirii. „M-a invitat acum două luni de zile la podcastul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare, și așa mai departe, și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț, dar nu, deja nu… Deja a ajuns la hărțuire. Te rog eu, băi, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui! Lasă-mă în pace, te rog eu frumos! Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, jur, pe tine te sun!”, a relatat Bendeac.

Dacă în controversa precedentă, avându-i în centru pe Alex Velea și Antonia, situația s-a calmat temporar – Măruță a încercat o variantă de a-și cere public scuze, pe contul său de Facebook („În prietenie, ca-n fotbal, sunt și faze tensionate, uneori din teren vezi situația altfel decât e, iar de pe margine, pentru ceilalți, meciul pare chiar pe viață și pe moarte. La final însă, bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază. Peste ani, o să ne amintim de toate câte s-au întâmplat și s-au spus.”), scuze care nu au fost acceptate de cei doi, de data aceasta Bendeac îl acuză pe Măruță de hărțuire și chiar amenință cu o plângere la poliție. „Băi Cătăline, mă duc la poliție, mă jur, nu glumesc! Îmi pare rău că nu ți-am răspuns în ultimele zile, dar băi, mi s-a făcut frică, să-mi bag ***!”

Replica lui Cătălin Măruță nu s-a lăsat mult timp așteptată, iar prezentatorul TV dă de înțeles că totul ar fi o glumă. „De ziua Evei a scris și mesaj public. Era o glumă toată povestea. Postările au fost pe instastory tag către mine. Un joc al lui. Cineva le-a copiat și postat pe un canal de Youtube”, a spus Cătălin Măruță pentru impact.ro.

Dacă într-adevăr a fost o glumă sau nu, rămâne să aflăm, însă Mihai Bendeac nu a mai făcut până în acest moment alte declarații pe seama acestei controverse.

Citește și:
Cum arată astăzi băiețelul adoptat de Horia Brenciu. Toma are 7 ani și este adorabil

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people