Mesajele speciale primite de Meghan Markle de la familia regală de ziua ei de naștere

Meghan Markle a împlinit 40 de ani pe 4 august și cu această ocazie a primit o serie de mesaje speciale de la membrii familiei regale.

Mesajele speciale primite de Meghan Markle de la familia regală de ziua ei de naștere

Meghan Markle, soția Prințului Harry, a împlinit 40 de ani pe data de 4 august. Și, spre surprinderea multora, Meghan a primit urări de bine din partea membrilor familiei regale, în ciuda tensiunilor din ultima perioadă.

Pe contul de Instagram al Familiei Regale, care este administrat de către personalul de la Palatul Buckingham, au apărut o serie de imagini cu Meghan Markle de la câteva evenimente importante la care a fost prezentă, într-una dintre ele putând fi văzut și fiul ei, Archie. Într-o altă imagine le putem observa pe Regina Elisabeta a II-a și Meghan Markle zâmbind, în timp ce erau la un angajament regal din iunie 2018. „Îi dorim astăzi Ducesei de Sussex o zi de naștere foarte fericită”, este mesajul care a însoțit aceste fotografii.

Și Prințul William și Kate Middleton au ținut să îi transmită lui Meghan Markle un mesaj în mediul online de ziua ei de naștere. Ducii de Cambridge au ales să împărtășească o fotografie cu Ducesa din timpul turneului regal din octombrie 2018.

De asemenea, și Prințul Charles și soția sa, Ducesa de Cornwall, i-au transmis un mesaj lui Meghan Markle. Pe contul de Instagram Clarence House a fost publicată o imagine cu Meghan Markle din octombrie 2019, atunci când aceasta a participat la o dezbatere despre egalitatea de gen la Castelul Windsor.

În ceea ce privește modul în care Meghan Markle își va sărbători cea de-a 40-a aniversare, ea și Prințul Harry preferă să serbeze în cerc restrâns, având în vedere evoluția pandemiei în California. Deși nu se știe încă exact cum plănuiește Harry să-și surprindă soția anul acesta, cei doi pare, potrivit surselor, că preferă să nu se îndepărteze foarte mult de casa din Montecito.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Fanii familiei regale au lăudat decizia membrilor acesteia de a împărtăși pe rețelele de socializare postări speciale cu ocazia aniversării lui Meghan Markle, având în vedere criticile făcute de către ea și Prințul Harry în cadrul mai multor interviuri televizate.

Acum câteva săptămâni, s-a aflat că Prințul Harry a scris un volum de memorii despre viața sa în interiorul familiei regale, dar și despre despărțirea dramatică de aceasta. Decizia acestuia a fost cu atât mai surprinzătoare cu cât autobiografia va fi publicată anul viitor și cel mai probabil va amenința să eclipseze Jubileul de platină al Reginei Elisabeta a II-a, care se va întinde pe mai multe luni în 2022, culminând cu patru zile de festivități între 2 și 5 iunie, când este și ziua de naștere a Reginei.

Citește și:
Noi detalii despre relația dintre Prințesa Charlene și soțul ei, Prințul Albert de Monaco, au ieșit acum la iveală

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video