La 75 de ani Diane Keaton și-a surprins fanii cu o ținută de-a dreptul îndrăzneață

Actrița Diane Keaton și-a asortat cizmele peste genunchi doar cu o… cămașă!

La 75 de ani Diane Keaton și-a surprins fanii cu o ținută de-a dreptul îndrăzneață

Nimic nu demonstrează mai bine că vârsta e doar un număr decât ținuta îndrăzneață cu care Diane Keaton și-a surprins fanii zilele trecute.

Actrița în vârstă de 75 de ani se află în Palm Springs, pe platourile de filmare ale comediei Mack and Rita – în pauzele dintre filmări, Diane Keaton are grijă să arate impecabil. Nu că aceasta nu ar avea apariții încântătoare oricând, însă ultima ținută le-a atras cu adevărat atenția fanilor, artista ieșind puțin din stilul său caracteristic.

Diane Keaton a fost fotografiată purtând o pereche de cizme peste genunchi cu toc cui și imprimeu de piele de șarpe, la care a asortat nimic altceva decât o cămașă simplă, albă, oversized.

În completarea look-ului, aceasta a ales să poarte o perucă argintie, de mărime medie-lungă.

Ținuta curajoasă pare să rămână în tonul personajului pe care Diane Keaton îl joacă în filmul de comedie Mack and Rita – acesta urmărește povestea unei femei în jurul vârstei de 30 de ani, pe nume Mackenzie (interpretat de Elizabeth Lail), care s-a săturat de condiția ei și încearcă să-și încetinească îmbătrânirea.

Ea aspiră să devină precum bunica ei – să fie sigură de sine, să se simtă bine în propria-i piele și să nu se teamă de a spune nu. În timpul petrecerii burlăcițelor organizată în Palm Springs pentru cea mai bună prietenă a sa, Mackenzie ajunge într-o transă în care se trezește în corpul unei femei de 65 de ani, pe nume Rita (interpretată de Diane Keaton), iar lucrurile nu stau deloc așa cum s-a fi așteptat.

Diane Keaton nu a fost niciodată străină de ținutele puternice, curajoase – în special de piesele de inspirație masculină, care au definit-o de-a lungul timpului – tocmai de aceea, abordarea fresh, modernă, dar la fel de elegantă și degajată, este de lăudat.

Într-un interviu mai vechi cu publicația AARP, de acum aproape 10 ani, Diane Keaton afirma că nu va lăsa niciodată vârsta să o caracterizeze. „Nu am înțeles niciodată presupunerea că te moleșești odată cu înaintarea în vârstă”, povestea actrița, atunci în vârstă de 66 de ani. „Nu îmi stă deloc în fire să mă moleșesc. Scopul e să continui cu bune și rele, cu tot. Să continui să mă exprim, mai exact. Să simt experiențele lumii. Să explorez. Să fiu alături de oameni. Să duc lucrurile mai departe. Să risc, Să iubesc. Vreau pur și simplu să știu și să văd din ce în ce mai multe.”

La finalul anului trecut, Diane Keaton a avut o apariție extrem de amuzantă în timpul emisiunii lui Ellen DeGeneres, glumind pe seama singurătății din pandemie. „Știi ce, am stat închisă în casă de una singură – mi-ar prinde bine un bărbat sau doi!”, a glumit actrița. „Știi ce-mi place la emisiunea asta? Vinul”, a mai adăugat ea, în timp ce gazda emisiunii, Ellen, susținea că vinul ar putea deveni noua metodă de promovare a programului, relatează People.

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle au un aliat în Idris Elba

Text: Cristiana Daraban
Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people