Prințul Harry și Meghan Markle au un aliat în Idris Elba

Actorul Idris Elba le ia partea lui Meghan și Harry în ceeea ce privește dezvăluirile lor recente.

Prințul Harry și Meghan Markle au un aliat în Idris Elba

Idris Elba, actorul de 48 de ani cunoscut pentru rolul său din serialul de succes Luther, și-a împărtășit gândurile despre interviului anului (cel puțin până acum), dat de Meghan Markle și de Prințul Harry lui Oprah Winfrey.

Cântărind decizia cuplului de a vorbi public despre probleme atât de delicate precum gândurile suicidare ale lui Meghan sau remarcile rasiste din sânul familiei regale, Idris a declarat pentru Entertainment Tonight: „Părerea mea e că fiecare trebuie să aibă ocazia de a vorbi despre ceea ce simte, nu poți lua vocea cuiva, asta trebuie să comunicăm.”

Elba se consideră un apropiat al cuplului Sussex, și a participat, de altfel, la exclusivista nuntă regală a celor doi, din 2018, împreună cu soția sa, Sabrina Dhowre. Ba chiar, a povestit el la un moment dat, Harry i-a propus, cunoscându-i talentul muzical, să fie DJ la petrecerea de la nunta sa. „Meghan mi-a trimis un playlist cu câteva melodii pe care ea și le dorea”, a dezvăluit atunci actorul multitalentat pentru BBC. Întrebat care au fost acele melodii, el a preferat să spună doar că piesele „aparțineau unor artiști cunoscuți pe coasta de vest a Americii”, fără a dezvălui numele lor.

Idris Elba și Prințul Harry s-au cunoscut prin intermediul organizației Prințului Charles, The Princes Trust. Idris se implică în acțiunile caritabile realizate de fundație, luând parte la proiecte alături de Prințul William și Kate Middleton.

Aceasta nu este prima dată când actorul își exprimă admirația pentru prietenii săi, Meghan și Harry. Într-un interviu acordat Sky News mai demult, a declarat faptul că: „Meghan Markle, ca persoană, indiferent de culoare, este un model. „Bineînțeles că societatea noastră are o moștenire mixtă, și este minunat să o vedem pe Meghan în familia regală. E minunat. Și, desigur, va fi un reper și, bineînțeles, va fi cineva către care oamenii își îndreaptă privirile.”

Idris Elba, care a avut COVID-19 anul trecut, poate fi văzut în rolul unui cowboy, în recent lansata producție Netflix Concrete Cowboy.

Citește și:
Prezența lui Kate Middleton la comemorarea unei tinere ucise naște o controversă uriașă

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people